Hepinize merhaba güzel anneler anne adayları 🥰🥰
Doğurdum başlıklı bir post açmak bana da nasip oldu çok şükür 😊gelelim hikayeme
Doğumum planlı sezaryen olacaktı 16.10.2020 de gün almak için doktor kontrolüne gidecektik ama nasıl korkuyorum anlatamam ilk hamileliğim ve doğurmaktan deli gibi kokuyordum🙊 ama tüm korkularım boşunaymış 14.10.2020 yani geçtiğimiz hafta Çarşamba saat 16.40 da uyurken birden suyum geldi inanamadım hatta afedersiniz işiyorum sandım 🙊😅 baktım su sızmaya devam ediyor doktorumu aradım. Allah öyle bir güç veriyor ki ben ki o kadar panik bir insanımdır birden bir sakinlik çöktü üzerime. Eşim ve kız kardeşim ile atladık arabaya doktora gittik ama ben hala doğuracağıma inanmıyorum diyorum bakar geri yollar çanta vs hiç bişey almadım yanıma eşim ve kız kardeşimin paniğinden alamadım hatta 😅 hastaneye geldik tekrar vajinal muayene oldum doktorum geldi 17.41 de ameliyathaneye alındım deli gibi korkuyorum ağlayasım var ama anlayamıyorum da değişik bir mutluluk var içimde. Derken anestezi uzmanı geldi spinal iğnemi vurdu ay dedim bu mu yani Bundan mı korkmuşum bunca zaman. Gerçekten damar yolu açılırken daha çok acıyor spinal iğneden korkan varsa en son düşünecekleri şey o olsun bence 😅 doktorun karnımı keşişini vs hep hissettim ama asla acı yok tırnağınızı etinize sürtermiş gibi bir his. Veee 5 dk sonra miniğim canım oğlumun sesini duydun 17.57 de dünyaya geldi biriciğim. Tam 37. Haftamızda dünyaya geldik. O kadar muazzam bir duygu ki rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu 🥰🥰 sonra oğluşumu doğumhaneye götürdüler kilo boy ölçmek için. 18.47 de odama çıktım sonra hemen bebeğimi getirdiler. 6 saat sonra ayağa kaldırdılar. O da beni çok korkutuyordu herkes ayağa kalkmanın en zor bölüm olduğunu söylemiş bence o kadar da zor değil tabiki zorlanılıyor ama söylediği kadar olduğunu düşünmüyorum. Sonrasında hep kalkıp yürümeye gayret ettim ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk iyileşiyorsunuz gerçekten. Şimdi 8 günlük olduk çok şükür. Her işimi kendim görüyorum neredeyse. Spinal doğum yapacak olup da korkanlara söylemek istediğim tek şey korkmayın güzel anneler o kadar kolay bir işlem ki ruhunuz bile duymuyor. Siz ne olduğunu anlayana kadar herşey bitmiş oluyor zaten sonrasında da bebeğiniz için mücadeleniz başlıyor ve kendinizle ilgilenmek aklınıza bile gelmiyor 🥰 güzel şeyler düşünün… hepinize güzel ve kolay doğumlar diliyorum 😘😘🎈🎈