Anne2_ gokcek07 son 3 gün idrar kaçırıyordum korktum beneğin suyu geliyor sanmıştım ve yalancı sancılarım artmıştı son günler
Busekrkmz gokcek07 uykudan uyandıran bir bel ağrısı açılma arttıkça şiddetlenen ağrılar kasıklardan çok beliniz ağrıyor doğum anı ise gerçekten büyük tuvaletinizi yapıyormuş gibi hissediyorsunuz.
ZEhrA_94 gokcek07 iki gün önce den hafif ağrılarım oldu spor yaptığım için ondan sandım ama meğer açılmam başlamış normal muayeneme gittim doktor suyun gelmedimi senin dedi dedim yok 6 cm açılmılsın doğuma alıyoruz seni dediler ve Doğurdum 😂😂😂😂
gokcek07 Benim nasipse 10 günüm kaldı ama yalancı kasılma dışında henüz birşey olmadı bakalım hayırlısı ☺️
Busekrkmz gokcek07 amin canım bir de sancınız geldikçe çömelin geçince ayağa kalkın kesinlikle çok faydası var ben öyle yapmıştım 2 saatte 7 cm açılmam olup doğuma alındım aklında bulunsun.
gokcek07 ZEhrA_94 çok enteresan 😂 demek ki acı eşiğin yüksek bende geçen kumda çok yürüdüm diye oldu sandım ağrım fenaydı kaç gün adım bile atamadım gittim doktora birşey yok hala da bekliyorum 😊