Eliff3527 Bebeğim 38. Haftam 4 bucuk kiloya yaklasmıs doktor normal doğumu beklersek çok zor olur dedi pazartesine sezeryana gün verdi hangisi iyi olur bilemiyorum😏
Tugba81 Eliff3527 bebeğin kilosu ve senin yapına bakarak konuşmuştur bence doktoruna güveniyorsan tehlikeye atmamalısın 😊 Benim daha önümde biraz daha yol ama doktorum yapıma bakarak 3.5 kilo üzeri olursa sizi tehlikeye atamam sezaryen öneririm dedi
Betuul1 Eliff3527 canım ben sezeryan oldum korkacak bişey yok rahat ol aklında soru varsa sorabilirsin
Cinarmom Eliff3527 sizin icin hayirli olan dogum şekli belli olmuş zaten.. çünkü zorlanirsiniz 4 kilo sonrasını genelde sezeryan yapiyolar zaten doktorunuza güvenin şuan en önemlisi saglikli bi şekilde dünyaya getirmeniz bnce
Cansuuu-25 Bebeğin sıkışma ihtimali var . Doktoruna da güveniyorsan sezeryan ol derim bebişini riske atma . Maşallah bu arada😍🧿
Eliff3527 arelaslan aynen 42 ye kadar doğmayan erkek bebek çok ozamanada çok çok irileşir çok riske girerim
Cansuuu-25 Eliff3527 İnan bende hiç ameliyat olmadım. Beni götürürlerken ağlarım büyük ihtimalle . Ama bir anlık bir şey geçip gidiyor elbette. Öyle rahatlatıyorm kendimi
arelaslan Eliff3527 ben olsam sezeryan olsun tamm derim hic ustelemem boşver canım 1 hafta fazla agri cekersin hic mi gecmicek o agri.. elbet geçicek
Gulsumhalil Eliff3527 maşallah canım ya nasıl beslendin ben kendime kilo aldım hep 31 haftalık olacaz yarın banada önerir misin neler yedin 😘 bu arada sıkma canını hayırlısıyla kucagına al inşallah yavrunu
Eliff3527 Gulsumhalil bence çok kilo alması iyi değil bebeğin bak oyuzden normal doğum yapamıyorum.tamam zayıflıgıda iyi değil ama kiloda iyi bişey değil.beslenmem ben iştahli yerim herseyden yerim aç bırakmam kendimi.et tavuk vs herseyi yedim
Edizinannesii Eliff3527 kaç kiloya kadar acaba normal doğum oluyor. Çünkü benim gidişata bakılırsa benimde o haftalarda o kiloya ulaşacak 🤦♀️
Betuul1 Elifberk ilk 2 gün zor sadece diğer günler bişey hissetmiyorsun ilk gün ayağa kalkmak zor sadece başka sıkıntı yaşanmıyor sütüm de geldi hemen onu da dert etme
Edizinannesii Eliff3527 34. haftadayım bende doktor 38 e kadar o kiloyu bulur dedi o yüzden merak ettim