Astadavistabeybi Kızlar herşey bitmiş gibi bunu düşünüyorum şimdi de eğer normal zamanı beklersek doğum ocakta ama bu imkansız erken alma ihtimalleri çok yüksek hastaneden çıkıp eve gelene kadar ne giyilir
Ttugbatrn Astadavistabeybi aynı şeyi bende düşünüyorum canım benimde ocakta ve burası cok soguk 😂 elbise en rahatı olur ama kışın giyilmez pantolon tayt filan da dikişler olursa nasıl giyilir bende şaşırdım burda bekleyeyim
snm_ Astadavistabeybi vallahi aynı şeyi bende düşünüyorum😂😂 37+2 deyim azda kaldı ne giyicem bilmiyorum 🙄 annemler pijamaylada çıkarsın ev yakın nasılsa arabayla gideceksin diyorlar 🤔 herhalde eşofman ya da elbiseyle çıkarım
Askyavrularm Astadavistabeybi pijama takımımla gelmiştim eve üzerime kabanım zaten eve gelir gelmez duşa girdim değiştim üzerimi
NeslihannK Astadavistabeybi tesetturluyum ben eşofman takımı ustune kabanimi giyip çıkmıştım kuzum zaten kapıdan çıkıp arabaya bindim hemen şubatta doğum yapmıştım. Şimdide Aralığa denk gelicek yine aynı şekilde eşofman en rahatı ustune de uzun pardesu ferace oh mis 🥰
Beyza_nazz Ttugbatrn valla en iyisini eşofman takım zaten arabayla geleceksiniz üstünüze pardesü gibi ya da namazliklar var onun gibi birşey çeker çıkarsanız
tazeaane Ttugbatrn yaa çok tatlısınız 😀 siz yolu bitirmişsiniz neredeyse ben daha başındayım ama çok mantıklı bir soru bence bu 😀 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🌸😀
Astadavistabeybi Ttugbatrn direk pijama veya eşofman takımıyla çıksak aslında 😬dikişler var işte bir düşünmediğimiz o an vardı zaten
Astadavistabeybi MinelinAnnesi kalın eşofman takımı alsak dikişler nerede olacak doğum tipi belli değil ki 😬
MinelinAnnesi Astadavistabeybi Sezeryan olsak acır bence🙈 İlk gebeliğim bilmiyorum ama tereddüt ediyorum🙈 O soğukta elbise olmaz.. Sanırım pijamalarla çıkcaz gelcez😄 Ztn arabaya bincez, evin önünde incez☺️
Huysuzcivciv Astadavistabeybi 2 ay önce doğum yaptım esortman üstüne bir tişörtle çıktım zaten hemen arabamıza binip eve geldik duş alıp üzerimi değiştim zaten o gün geldiginde bebekle ugrasirken bunun bir önemi kalmıyor 😊
Elif_gur12 Astadavistabeybi şuanda giydiğim hamile siyah eşofman altımı ve uzun kollu hamile tişörtü götürücem eve gelirken onları giyicem spor ayakkabı ile birlikte. Gecelikle veya pijama ile gelmek istemiyorum.