Ttugbatrn Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat arayla 3 kez kan aldılar ancak doktorum çıktıgı icin sonucları gösteremedik çok endişeliyim aranızda anlayan varsa yorumlayabilir mi sonuclarım normal mi 😞 GLUKOZ 75g 0.dk 84 GLUKOZ 75g 60.dk 166 GLUKOZ 75g 120.dk 123
ikizminikler Ttugbatrn normal çıkmış canım 💕 benim birinci saat yüksek çıktı şimdi onla uğraşıyorum ama seninkiler referans değerinin altında çıkmış
Esraguler Ttugbatrn ben şeker yüklemesi yapmıyacagım canım cevremde kimse yapmıyor ilerde annede seker sorunu cıkıyormus
Arasarzu Ttugbatrn Benimde 1.saatim 192 çıktı dahiliyeye gittim orada acken ve kahvalti yaptiktan sonra tekrar kan verdim onlar normal çıkmış doktorum diyet ve yürüyüş yapacaksın dedi yapıyorum şuan kasımda tekrar bakılacak inşallah düşer
Ttugbatrn ikizminikler öyle mi hiç bilmiyorum değer aralıklarını da eğer öyleyse çok sevindim sağolun
Ttugbatrn Taze-anne bugün ömrümden ömür gitti kuzum sabah aç karnına gittim aynı zamanda doktor kontrolümde vardı önce muayenemi oldum sonra şeker yüklemesi icin kan aldılar önce damar yolu açıcam dedi damarımı bulamadılar ve beni kan tutuyor iğne tutuyor ter boşalttım aç karnına da olunca bayılacak gibi oldum çok zordu 😏 ardından 0.5 lik şişede şekerli su verdiler beş dk icinde hepsini ictim sonra 1 saat sonra tekrar gittim ve 2. Ye kan aldılar arkasından yine 1 saat sonra tekrar gittim bu kez 3. Ye kan aldılar bu kadar canım. Ve bu süreçte hiçbirşey yiyip içmiyorsun sabah gittik öğlen oldu açlığa hiç dayanamayan biri oldugum icin bir de kan tutunca cok zorlandım cok korktum kusup bayılmaktan cok şükür sağ salim bitirdim yarın da sonuclarımızı göstericez bakalım
Ttugbatrn Eeezgi oh ne güzel canım maşallah inşallah yarın bende güzel haberleri alırım doktorumdan 🤲
Sevmek3 Bende bugün gebelik şekerinin sınırda olduğunu ögrendim. Diyet verdiler, dikkat etmezsem bebek ve siz riske girersiniz dedi. 2 hafta sonunda tekrardan istediler. Bakalım diyete ne kadar uyabileceğim. Tatlıyı çok seviyorum
ikizminikler Ttugbatrn Açlık 92 den küçük Saat 180 den küçük Saat de 153 den küçükse normal demek sizin ki hepsi düşük gayet normal ☘️ Sağlıkla gelsin 🌱
Senemsiii Esraguler hayatınızda hiç tatlı yemıyosunuz sanırım. 2 3 dilim baklava yesenız de aynı sekeri alırsınız. Ben şahsen göze alamam yaptırıcam babam da şeker var genlerımde var yani.