Mirazannesi Gulden2416 amin inşallah hepimiz için siz ikisini de yaşamışsınız sizce hangisi daha iyiydi sezeryan aslında herkes için aynı sayılır ama normal doğum herkes için farklı oluyor kimisi 2 saat sancı çekip doğururken kimisi de 2 gün sancı çekebiliyor
Gulden2416 Mirazannesi aynn canım canım ilk gebeligim 18 yaşındaydım ve hiç sancısız suyum geldi diye yattım hastanrye tam 24 saat suni sancı çektim sonra oglumu alınca kucagıma bütüm agrılarımı unuttum ama deseler yine normal isterdim sezeryan benim için hep bi korku😂 agrısı sjzısı
Mirazannesi Eda1905 siz ne istiyorsunuz bebeğinizin durumuna bakarlar hangisi uygun olursa artık hayırlısı ne ise o olsun sizin için
Mirazannesi nihalizm amin inşallah canım benden Birgün önce olacak sizinkide iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağınıza alır yuvanıza beraber dönersiniz 🙏☺️
Yaseminakkaya nihalizm benimde bebek makat gelişi bende 38+6 pazartesi sezaryen doğum yapacağım sağlıkla gelsinler 🙏🏻
nihalizm Yaseminakkaya Aynı zamanda kucağımıza alacağız bebeklerimizi 🙏 İnșallah sağlıkla gelsinler 🌸
Alpveannesi Mirazannesi bu normal doğum diye diretenlere de sinir oluyorum. Bu biraz şans işi ben sezeryan oldum ilk geceden kendim baktım çocuğuma kalkıp aynı şekilde normal doğumu da iyi geçenler var ama birbsuru dikiş atılıp yatan vebfisini bile aglayarakta yapan bir sürü insan var.
Mirazannesi Alpveannesi inşallah benimki de sizinki gibi olur bebeğime bakabilirim aslında korkularımın biride belden aşağı uyuşup olan biteni hissetmek bu acı verir mi beni zora sokar mı
Mirazannesi Happykids tecrübelisiniz ölese benim ilk olacağı için çok heyecan ve değişik duygular içindeyim allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Kubra52 38 erken degıl bence bnımde salı gunu 38+2 olcak ınsallah hatta benım 37+4 de alcaktı bi kan degerim hıc düşmüyordu tesaduf o gun normale dondu o yuzden salıya aldık