Cuhami Arkadaşlar lohusa pijama takımı almak istiyorum ama heryerde çok pahalı uygun fiyata bulabileceğim bir sayfa bilen var mı
Dt_ozgee Cuhami trendyoldan nehir melisa 3 lü lohusa takımını aldım ben canım 167 boyum var 68 kiloyum şu an 33. Haftadayım ben L söylemiştim altı tam oşdu üstü hafif bol oldu. 135 tl ye almıştım 3 lü seti canım öneririm çok gğzel geldi kumaşı falan.
Destina16 ayseozi40 Dün aldım bende 2 tane kalmis sansima ayy nasıl sevindim. Gerçekten ço pahalı nette hele dükkanlarda ateş pahası renginde çok tatlı kibar dantelli ve yumuşacık bulabilen varsa bence alsın Bim den
Busrasvnhn Ben internetten sipariş verdim cok korkarak verdim çünkü fiyatı aşırı uygundu kötü bir urun gelicek diye bekledim oyuzden 1 adet aldim ama aynısı ve güzel geldi 3 tane daha aldim tavsiye ederim bir bakın sizde birissine diye bir internet sitesiydi
Beyzabyk Busrasvnhn canım aldığın ürünlerin kalitesi nasıl fiyatları çok çok uygun fiyatlı ama güvenemedik biz siteye 🙄
Ayseozmenucar Bende bimden aldım beyaz rengını yeri çok guzel bırde trentyoldan feyza pijamadan gecelık aldım ürün o kadar güzel ki tavsiyemdir
Busrasvnhn @Beyzabyk canım benim ben kendim cok beğendim ben aldıktan sonra bir kaç arkadaşım daha aldılar fiyatına gore kalitesi güzeldi
ayseozi40 Destina16 ben daha yolun basindaym daha 1 ay var cinsiyeti ögrenmeye onun icin gidip alamadim biliyorum ama mali cok iyi ve ucuzda insallah ben dogurmaya yine gelir öyle ucuza 😊😁