Esmer000 Hclkk66- ne olursa olsun zor oldu amma guzel oldu bende cok aci cekdim amma simdi kuzim kollarimda bin sukur💐👏❤😍
Asenadgdvrn80 Hclkk66- Allah analı babalı büyütsun 🥰🥰🙏🙏🙏🙏ben 90 Lara kadar sanci hissetmedim siz naisl ağrı falan hissettiniz hayret ettim 🙂 bn hiç biirsey anlamadim çekilmez sancilar 150 de başladı bide 2 dk ya bir olmaya başladı ozmn çok kötü oldu
Hclkk66- Asenadgdvrn80 acıya ağrıya dayanma eşiği diyorlar ya kimisinin yüksek kimisinin daha az belkide onunla alakalıdır 🤷♀️😊
Cheerfulmom Hclkk66- Neyse ki doğru karar vermişsin. Hayırlı olsun evladın mutlulukla sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏻🥰
Hclkk66- Aysegulylmz panik yapma canım her şey olacağına varıyor mecbur doğuruyorsun rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲 kabul zor ama dayanılmayacak gibi değil
Hclkk66- Nurunsl uzun sürmediği için bence kolay oldu doğum 🤷♀️ haftalık kontrollerde bi hafta geride görünüyordu bebeğim ama kilosu haftasıyla uyumluydu
Hclkk66- tazegebee bende aynı şekilde delirdim sancı bi yandan zaten.. devletteki ebe bana diyor ki bekimle konuşamayacak hale gelince gel diyo allahım evde doğurayım o zaman ne saçma yaaa
Busra_34 Hclkk66- hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❣️ darısı doğum bekleyen bizlerin başına sağlıkla bir nefeste 🥰