Rabia95 Aysegull34444 doktorum ısrarla yap diyor , kesi atmayalım diyor. Ama açıklayacak bi videoya falan denk gelmedim 🤷🏻♀️ Doktorum anlattı ama ben anlamadım sanırım 😂
Aysegull34444 Rabia95 canım baş parmaklarının önce ilk boğumunu saat 3 ve 9 yönünde masaj yapıyosun genital bölgene daha sonra ikinci boğumuna kadar koyup aynı şekilde tekrarlıyosun eşin yapıcaksa orta parmağını kullanabilir
Pinkyellow Rabia95 evet bende çok yapmak istiyorum faydası olduğuna inancım çok ama keşke bide becerebilsem 😣 perineyle genişleme olacağını dusunmuyorum olursa çocuk çıktığı için olur bence 😊
Rabia95 Pinkyellow Deneme yapıcam bakalım doktorum iki muayenedir soruyor. Bende ödevini yapmayı unutan öğrenci gibi bakıyorum bön bön suratına 😂
Pinkyellow Rabia95 ayy😂 elin yetisiyosa yada esin yanindaysa bence yap canım benim ikiside imkansız ☺️
Rabia95 Sltn01 gününü bilmek çok heycanlıııı 😬 bana çatı muayenesinden sonra doğum şeklimi söylicek. Normal doğumda gün belli olmadığı için hergün ne zaman doğururum düşüncesi 🤔
Rana-26 Rabia95 benim de agri ve sancı çekmekten başka hiç bi belirtim yok 😕 ağrılara dayanmaktan başka bi şey yapamıyorum tabiki kolaylaştırmak için 😀
Rabia95 Aysegull34444 denycem ya çünkü yapan kadınların nerdeyse %80’ni kesisiz doğum yapıyormuş. Teşekkür ederimmmm