Tilbece İyi akşamlar diliyorum herkese. AliExpress’ten alışveriş yapmak istiyorum ama bir türlü adres bilgisini kabul etmiyor. Ne yapmam gerek bir türlü halledemedim😔 Yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏻
YazCilegi Tilbece Bende çok uğraşmıştım onu ya 😒 Noktalı harfleri kullanmayın i ö ü ş gibi. Bir de öyle deneyin bende karambole yapmıştım
Tilbece Yasemin30 Aslında deneme amaçlı sadece saç bandı siparişi verdim kızım için. İlk denemem olsun dedim ☺
OzlemKG Aliexpress gibi sayfalardan alisveris yapinca saglik acisindan degerlendirmeyi unutmayin bence. Direk bebegin tenine temas eden veya ağzina alabilecegi seylerden uzak durmak daha iyi, sonucta hepsi çin malı :/
Hcrksk Aliexpress tamamen İngiliz Alfabesini kabul eder.İngilizce de büyük İ olmadığından I Olarak istiyor.Mahalleyi street olarak yazmayın çünkü size getirecek postacı anlamaz bu sefer.posta kodunuzu mutlaka yazın.ayrıca PTT Kargodan kargonuzun durumunu takip edebiliyorsunuz.Ben 5 yıl boyunca Aliexpressten mal getirmiştim.Size tavsiyem satıcının memnuniyet oranına bakmanız ve yorumlarını okumanız