-mercimek- 14 haftalıkken belli olmaya başladı karnım dümdüzken bir anda armut gibi çıktı🥰 😂şimdi 15+4 baya baya dar kıyafette belli oluyor. Sanırım iç karnım küçük.
Srpl1_ byslkrtlc 22. Haftamda kontrole gittiğimde 5 kilo almıştım kasintim vardı doktorum tüm ilaçlarımı 1 ay boyunca kullanmamami söyledi kullanmadığım bir ay boyunca da 1 kilo almışım ilaçlar kilo yaptı demekki oysaki aynı besleniyorum toplamda 6 kilo aldım 😊
Gurbetkusu_43 Nisaa46 Benimki 15 haftadan sonra belli olmaya başladı. Onun öncesi belli değildi. Ama vücut yapısına göre de değişiyor bide karın içi genişse geç çıkabiliyormuş. Hatta tam 17 haftamda cinsiyet için jile giyinmiştim bariz belliydi gebeliğim 😇😃
Gurbetkusu_43 byslkrtlc Ben 8 hastalıkta 55 kiloydum şimdi 17+2’yiz 3 kilo almışım bana bu kısa sürede çokmuş gibi geliyor 🥺 doğuma 65/70 le girmesem iyidir 😂😅
byslkrtlc Gurbetkusu_43 yaa ben 19 haftalığım yok ya birsey olmaz zayıfsanız öylede gidiyor kiloyu basta almayınca sonradan almıyorsunuz
DenizAlpinannesii Nisaa46 bende başta şişlik sanıyordum ama dediğin gibi iç kesemiz dardır sorun yok alıştım zaten ☺️
Esraguler Nisaa46 benimde öyle direk suan 8+5 im karnım şiş ve sertlik olıyo bazı günler 🤣 ne bulantım var nede baska birsey 🥳🥳 inş sizinkilerde öyle gecer 😘😘😘😘😘
NefesDeniz Hasibe123 Aa gerçekten mi kilonuz kaç peki? Benim 1.72 boyum kilom 58 şu anda karnım çıktı herkes aaa bebeler kendini göstermeye başlamış diyorlar. Minyon bir yapınız varsa belki ondandır
Hasibe123 NefesDeniz yok minyon değilim 1.74 boyum kilom biraz fazlaydı yapılı biriyim o yüzden belki belli olmuyo galiba 😄
NefesDeniz Hasibe123 😀 Ya çok şekersiniz olur olur hiç merak etmeyin belki sizin iç karnınız geniştir öyle derler ya 😬🙋🏻♀️
NefesDeniz Hasibe123 Cinsiyet belli değildi ama doktorumuz ikili tarama testi yaptırdı bize ikizler için yapmak her zaman iyidir dedi. Yurtdışına gönderilmişti ve dün sonuçlar geldi çok şükür temiz ve o sonuçlarda kromozomlar belli oluyormuş. Bana biri kesin erkek dedi y kromozomunu gördük ama diğeri için bişi diyemeyiz doktorunuz baktığında size söyler dediler. Şimdi 5 kasımda da ayrıntılı ultrason var sanırım orda belli olur 🙈 Ayyy inşallah diğeri kızdır Allahım çok istiyorum bi kızım olsun🙏🏻 Sizin belli mi cinsiyetler?
Tugceyslky Benim 5 ayımda belli olmaya başladı,bir anda çıktı, iç karnın geniş falan dediler, 52 kg ya hamile kaldım 1,60 boyumda, şimdi 35 haftalık hamileyim ama sanki 6 aylık gibiyim, kimse inanamıyor 🤔🙄😁😁