Kuzey61 Kbrrrcnnn var canım benimkide böyleydi 2 gün sonra kan testi yaptırdım 4+5 haftalık çıktı. Hayırlı olsun 🙏🙂
sntn Kbrrrcnnn var canım benim de aynı böyleydi adet günüme 1 hafta vardı hcg değeri daha az olduğu için silik çıkıyor
haziranin25i Kbrrrcnnn erken gebelik testi yapmışsın anladığım kadarıyla. Fotoğraf yanıltmıyorsa silik bir çizgi gördüm ben z🥰
Kbrrrcnnn fatosd84 yarın sabah bir de normal test yapacak kan vermeyi bekleyecek doktoru aradık adet geçince gel dedi bakalım haftaya kesinleşecek inşallah 🥰
birbfilozofu Kızlar test bana ait yorumlarınızı okudum yarın sabah ilk idrarla bir test daha yapacağım eğer böyle çıkarsa biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım bakalım hakkımızda hayırlısı 🥰🤲🏻
Gigy Benim de böyleydi ,6 gün kala yapmıştım,conford gebelik testi galiba 🤭🤭ben de onunla yaptım 2 3 gün sonra net çıkıyor çizgi
birbfilozofu Gigy miratech markası ay hala inanamıyorum 😍 yarın sabah normal test yapcam bi kaç gün sonra da giderim inşallah
birbfilozofu Bütün yorumlarınızı okudum şoktayımmm yarın eşimin doğum günü inşallah onun temiz kalbine bize de sağlıklı bir evlat nasip eder 🥰🥰🥰
Esraguler Kbrrrcnnn evet aşkım hayırlı olsun iki gğnde bi test yap ama sınra kan testi verirsin netleşir zamanla silik cizgi 🥳