Rozalindaaa Güzel anneler bayanlar evlat sahibi olanlar ve olacaklar bende hamile bir anne adayıyım. Çok fazla mide bulantım var herşeyden tiksiniyorum ne yapmalıyım bilgi sahibi olanlar lütfen yorumlara 😊😊
Oykuaygun Rozalindaaa tam bitti derken yeniden başlıyor bu mide bulantıları 🤦🏻♀️ hiç geçmiyor herhalde
MinelinAnnesi Rozalindaaa Bunu doktorunla görüş cnm Prilam Dr verirse önerdiği şekilde kullan hepsi geçecek. Ben 27 haftalık gebeyim hala kullanıyorum. Doktoruna gitmene daha çok varsa bir sürahi suya 1 tatlı kaşığı kadar zencefil atıp karıştır. Gün içerisinde su ihtiyacını bununla gider. Kadın doğum doktoru kuzenim söylemişti bana ve bende işe yaramıştı..
Gulsen4224 Rozalindaaa prilam kesinlikle fayda ediyor cnm baya rahatlatıyor ben yemek yiyemezdiö aşırı bulantı kusmam vardı dokturum prilam verdi şimdi iyiyim şükür
MinelinAnnesi Rozalindaaa Bazı kaynaklarda uzmanlar zencefil koklamanın bile bulantıya iyi geldiğini söylüyorlar. Dene canım, şifa olsun🙏🏻
Gulsemin68 Kesnlikle pirilma iç ben sabah başlıyordum aksama kadar çıkarıyordum ve doktorum ilacı yazdı kendime geldim o kadar iyiyim ki çok etksini gördüm
Dilek3206 Rozalindaaa canım ben prilam diye mıyde bulantı ılacı kullandım cok faydasını gordum bız hamılelerın gonul rahatlıgıyla kullanacagı bır ilac