Tezcansadulla Cigdm cnm pko var bende ama her ay bir yumurtam gelisiyor tedavi sureci uzun yipratici sinirlerim dayanmio hani yine hamile kalsam bile iyi bir hamilelik olucanin garantisi yok
dthealthy Tezcansadulla canım sen doktor kontrolünde ilerliyosun dimi e doktorun mu dedi kimyasal diye bide duşhaston falan kullanmıyomusun düşük önleyici falan
Hopefull Benim adet bugündü ama olmadım sabah test yaptım negatifti 😔 bekliyorum adetimin gelmesini bakalım
Tezcansadulla dthealthy cnm kimyasal icin verilebilcek bir ilaci yok malesef bugun konustuk bu femarayla son ayim insallah onumuzdeki ay tup bebek hayirlisi rabbimden insallah o nasip etmis olsun ❤️
yuksell07 Nusyaa benimde yarın adet günüm kasigim ağrımaya başladı😞 buayda hüsrana uğradık ne yazikki
Nusyaa yuksell07 kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilim onu da biliyorum valla napalım beklemekten başka çare yok
yuksell07 Nusyaa bende öyle hissetmistim ne güzel bu ay oldu dedim ama olmadı napalim rabbim sabredenlerin yanındadır tevekkül etmekten başka çaremiz yok geç olsun güç olmasın inss rabbim geç versin sorunsuz bı hamilelik nasip etsin🤲🤲
Aye_03 Kızlar benim adetim geldi burda beraber kasımı bekliyorduk maalesef olmadı 😒hayırlısı olsun hakkımızda varmı hamiş olanlar😇🙏