Cigdm İki gündür yumurtlamaydı bugün çatlama oldu hepsini değerlendirdik 🙈 şimdi yine yeniden geri sayim
Deletedmom360 Cigdm sevindim senin adına inşallah güzel haberler alırsın😇🙏🏻 Bende takip ediyorum hala yumurtlama görmedim 25.günüm☺️
Cigdm Deletedmom360 olur canım ben geçen ay kimyasal oldu normalde 15 . Gün olurdu yumurtlama 29 günde bir adet olurum ona rağmen bu ay 19. Gün oldu yani adetimde uzayacak bu ay
Cigdm Happybsrn ben aylardır bakıyorum catlamadan itibaren sayarsam 14 gün sonra adet oluyorum hiç sasmadi diye böyle yazdım
Cigdm Happybsrn inşallah canım bu ay prowomen kullandım eşimde promen k , geçen ay kimyasal oldu bu kimyasalda sonraki ilk yumurtlama inşallah olur
Happybsrn Cigdm eşim proxeed plus kullanıyor bnm de inşallah 🙏 bize de nasip olur kimyasal sonrası gebe kalan çok bnde yaşadım gebe kalamadım
Cigdm Happybsrn bende öyle iki kere yaşadım 5 aydır deniyoruz iki kere kimyasal oldu bu ay sonu gebelik olusmazsa pıhtılaşma testi yapicam
Tezcansadulla Yumurtlama catladiktan irtibaren 14. Gun adet olunmasi lazim bakalim benimde son 7 gun sabah erken gebelik yaptim sabirsiz ben negatifti bakalim 2 gun snra tekrar yaparim 😂
Cigdm Tezcansadulla 6 gün kalmış canım test yaptinmi yumurtlama ne zmandi belirtin var mı hadi hayırlısı güzel haberler duyalım bizde senin adına sevinelim 😊
Cigdm Aye_03 inşallah canım beenimde iki kimyasal oldu 5 aydır deniyorum rabbim bu ay sagliklisini hayitlisini nasip etsin hepimize , ben balık yağı ve prowomen kullandım bu ay eşimde promen k senin sebebi neymiş bişey kullanıyorusun
Aye_03 Cigdm kan pıhtılaşması çıktı canm bnde de kan sulandırıcı kulanmaya başladım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏