Tomrisme Lcw’dan atlet aldım,Penti’den sütyen ikisi de güzeller. Birer tane aldım, beğenirsem yine alırım doğumdan sonra diye düşündüm.
minnakmina Astadavistabeybi ben ilk 1 tane aldım baktım çok lazım gidip 2 tane daha aldım sütyenden daha çok kullandıgım için 3 tane aldım
Mues Astadavistabeybi bende çok kararsızdım ama nbb markalı 1 sütyen brisini evıne gıderken toparlycı şeklinde aldö 1 atlet aldım malı çok iyi 1 tane sütyende normal bezli aldım dha rahat olur diye dşündüm tavsıye ederim🤩
esloka @Astadavistabeybi ilk etapta normal sutyen açıp emzirmesi zor oluyor hemde göğüs ucu falan yara oluyor sutyen acıtıyor emzirirken iki memeyi birden açmak gerekiyor sutyende ama emzirme atleti veya sutyeninde emzirecegini acman yeterki oluyor ucu belli olursa göğüs pedi is görüyor göğüs büyüdüğü için normal sutyen kucuk gekiyor tümden açmak deforme ediyor falan normal sutyen daha cok düzeni oturup dışarı çıkacağım zaman falan mantıklı olur evde emzirme atleti veya sütyeni cok pratik be kullanışlı
Simal61 Cheerfulmom canım dün akşam sipariş verdim nbb emzirme atleti çok güzel bi çamaşırcıda sormuştum 65 demişti trendyoldan 2 si 90 a geliyor bi bak derim zaten kullanıcı yorumları da çok iyi
Simal61 Cheerfulmom ama bedene dikkat et 2 beden büyük al ben 85 im çamaşırcıda baktım 95 anca olurdu internette de öyle yorumlar yazmışlar zaten
Handevebade Astadavistabeybi ben gerek duymadım aldım ama kullanmadım çünkü emzirmek terletiyor sık sık üzerimi değiştim ve bebek kusuyor üzerinize yine üst baş değişmek zorunda kalıyordum . Önü düğmeli tişört veya pijama ile daha rahat edersin ☺️
Astadavistabeybi Handevebade 1 tane alayım dedim çünkü dışarı çıkar edersek belimi örtsün en azından 😍
Handevebade Astadavistabeybi sütyen al canım dışarda ara sıra lazım olmuştu oda otobüste meme krizi yaşamıştık😄
Mom55 Atlet bana nedense gereksiz gibi geldi. Tecrübe edinmediğimden belki ama atletlerim zaten likralı yuksrdan meme zaten çıkabiliyor aşağıdan yukarı çekmeye gerek yok gibi normal atlette
Astadavistabeybi Mom55 benim atletlerin hepsi çıtçıtlı ben onları göbek inene kadar rahat giyemem galiba düşündüm de onu dikiş mikiş nasıldır bilmediğim için