Minnakhamis Merhaba anneler Sizlere bir sorum olacak bebeğin kalbi dursa bir belirtisi olur mu kanama kasık ağrısı vs. ?Yaşadığım yerde bi tanıdığım ikizlere hamile bebeğin birinin kalbi durmuş ultrason muayenesinde anlamışlar kız önceden farketmemiş😕 yani kızdan bire bir duymadım bana öyle anlatıldı. e bende ikiz annesi olarak ister istemez evham yapıyorum kafama takıyorum. sorumun cevabını bilen anneler yardımcı olursa sevinirim.
mercimeginanne Minnakhamis tanıdığım 3 kez kaybetti bebeklerini 3 ününde 2 ay 10 günlükken karnında kalpleri durdu. Hep bir kaç hafta sonra ultrasona girince farkettiler. Hiç bir ağrı sızı hissetmiyordu. Bulantıları baş dönmeleri devam ediyordu her seferinde
Gigy Minnakhamis hepinizde bu kaygı var sanırım benim de kayıplarım çok hiç bir his olmamıştı açıkçası 😟dua edip beklemekten başka çaremiz kalmıyor ,Allah’ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Hypatia Benim önceki gebeliğimde bir düşüğüm oldu,şiddetli ağrılarım ve nefes darlığım vardı,en son kanama başladı 2 hafta sonra,doktora gittiğimizde öğrendik tabi 2 hafta öncesinde kalbinin durduğunu.illaki bi belirti olur bence
Minnakhamis Hypatia inşallah 🤲🏻 elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum 🥰 Cuma kontrolüm var günler geçmiyor 🤢
mmavi Bende dun buna benzer bir konu acmistim, anlasilmama ihtimali yuksekmis ama soyle dusunun ikiz yada tek suan kac kisinin allah korusun bunu yasama ihtimali var yani herkes bu korkuyla yasarsa gun saat gecmez diye dusunerek kendimi avutuyorum ben👍🏼
Minnakhamis mmavi teşekkür ederim böyle düşüneceğim ☺️ çok şükür düşük riskim yok ama işte bilmiyorum böyle tedaviyle felan olduğu için ayrı bi evhamlıyım
Minnakhamis mercimeginanne bulantı ve baş dönnem yok çok şükür yâni sadece çok az sabah bulantılarım var oda hemen geçiyor. sizce bi belirti mi bulantı ve baş dönmesi ?
mercimeginanne Minnakhamis normal gebelik belirtiniz o yani yazdığımda şunu demek istedim hamilelik belirtisi devam ediyordu onun ilk duydugu an başlıyordu gebelik belirtileri sonra sağlıklıyken kalbi duruyordu bebeklerin ama fark etmiyordu çünkü ilk zaman ne yaşarsa onu yaşamaya devam ediyordu.. yani anlıycağınız çoğu zaman ve çoğu kişide belirti olmuyor uktrasonda anlaşılıyor. Sizde çok düşğnmeyin bence kötüyü çağırdıkça kötüyü yaşarsınız Allah göstermesin