Hazal21 beyazkalp 36 haftalık olduk canım ağrı sancı çok oluyor evini felan da temizledim halılarımı serdim bebişin elbiseleri de tamam artık daha Allahın izniyle kızımızın gelmesini bekliyoruz 🙂🤲
beyazkalp Hazal21 ben de kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim sadece ev temizliğim kaldı 1 yaşında oğlum var o yüzden tek başıma yapamıyorum
Duygualmina28 beyazkalp 33🤰🏼Bizde sezeryan olucaz 38 haftada kasılmalarım çoktan başladı ağırlaştım iyice 2hafta önce 1.700dü bakalım şimdik ne kadar bende 50kiloyla hamile kaldım şuan 69kiloyum 😇ikinci gebeligim 🥰bir kızım daha var 20aylık 😇sezeryan oldum 🌸
AnnesiveKizii beyazkalp 35.Haftadan selamlar ✋🏻 Haftaya çatı muayenesi yapicakmis doktorum sonra karar verilcek ama buyuk ihtimal normal doğum gözüküyor bebegin pozisyonu bakimindan 🤲🏻 Sabırsız bekliyom valla🤩🤩🤩
Prenses58 35+4 üz oğluşumla oğlum sabırsız gününü beklemiycek gibi baya aşağıya inmiş dedi ebe zaten 3 hafta önden gidiyoruz vajinal ağrılarım arttı ama nst de sancı yok
Edizinannesii emine86 erken doğum riskinden ziyade 3 hafta önden gidiyoruz hem kafa çevresi hem kilo bakımından oda haliyle sezaryen sinyali veriyor bikac hafta içinde normale dönmezse gelişimi öyle bi durumda da aslında 38. hafta veya öncesinde doğuma işaret 🤷♀️🤷♀️
emine86 Edizinannesii anladım canım hayırlısı olsun hakkında. Normal yada sezaryen sağlıkla kavusunda en önemlisi o
Mrv24orn Turkerg oy masallhhh 😊😊😊 bzed eyaz bre kontrlden snra :) rabbim hepimz icn hayrlisini nasip etsin inssss🤲
MiniKaya D3ryaoz canım pek bilgim yok detaylı konuşmadm normal gözüktüğü için şuanlık ama benim doktorum haftasonuda bazen çalışıyor oluyor o yüzden eğer çalıştığı güne denk gelirse vereceğimi sanmıyorum
beyazkalp Esraugur2310 aaaa sürpriz yapmış cimcime rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin canım benim
Safie Esraugur2310 küveze falan alinmadi herhalde dmi bizim de erken doğabilir de merak ettim biz de bugün 35+5 olduk😍😍
beyazkalp Elif_gur12 yok canım daha vermedi kasım 9 da rutin kontrolüm var o zaman verir diye düşünüyorum