D3ryaoz MiniKaya haftasonu çağırınca ekstra ücret verecekmisniz benimde eşimin 14 ü ozaman istiyoruz cmtsye denk geliyor
Zerin1234 beyazkalp merhabalar bizde 35+5haftalık olduk normal doğum istiyorum ama onu bebeğim karar verecek bebeğim sürekli dönüyor ayaklar aşağıda bazen kafası bakalım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Turkerg 36+1 iz biz de. Tahmini dogum kasim 18 gorunuyor. Bebis bas asagi. Yalanci sancilarim kuvvetli NST de 60larda. Dogar mi dersiniz kasim baslari 😁
Mrv24orn Turkerg bnde 36+1 deyim cnm :) bnada kasim19 dediler bebek pozisynu aldimi acaba senin bnmki 33 hftalikken gtmstm almamsti henuz hftya crsmba gdcm bide baklm dnmusmu
Dumannn Turkerg doktorunuz bu sanciya bise dedimi ilac serum yatis vs verdi mi acaba? Yoksa normal mi bu durum? Benimde sancim cikmisti bu hafta tekrar gidicem umarim sancim cok cikmaz
Edizinannesii emine86 haftamızda şikayetleriniz de birebir ayniii bende bugün kontroldeydim iyice ağırlastim 🤦♀️🤦♀️
emine86 Edizinannesii hadi ya sizinde mi erken doğum riskiniz var 😔 Sizinde Allah yardımcınız olsun kaç kilo sizin bebiş
Prensesimm77 beyazkalp bizde 36+4 günlük olduk kızimla doktorum doğumla ilgili hiç bişiy söylemedi henüz tek söylediği bebeğin doğum pozisyonu aldiğını söyledi bakalım doğum ne zaman olucak heyecanla bekliyoruz
Buyrenk Dolunay3 yok canım olmadı pazartesi kontrolüm var ama bana çatı muayenesine gerek varmı bilmiyorum 3.doğum sonuçta
Zeynepekr beyazkalp 36+6 💫 yarın kontrolümüz var bebeğim henüz Doğum pozisyonu almadı bekliyoruz bakalım 🤷♀️
YaseminNurcanSu beyazkalp canım son adet tarihine Ben de 34 artı 4 haftalık hamileyim Doktor 15 Kasım’da alırım dedi 11′inde gidip kanları mı vereceğim 15 Kasım Hafta sonuna geldiği için büyük ihtimalle 12 sonucu gibi doğuma alır bebeğin kilosu nasıl
yigitalpinannesi40 YaseminNurcanSu Bizde 34+4 olduk sezeryan olacağım doktor daha önce hersey yolunda giderse 17-18 kasım gibi alırız demişti ama tekrar soracağım yarın kontrolüm var