Kaderkck07 Bayanlar merhaba. 29+5 im. 2 gün önce bacağıma giren krampla uyandım. Ama ağrısı hala gecmedi dokununca felan cok acıyo. Böyle olan varmi ?
Silay35 Kaderkck07 benim bacağıma 20. Haftadan beri giriyor 31’deyim magnezyum kullanıyorum. Kramptan sonra varis çorabı giyiyorum o beni rahatlatıyor
Glysrcn Ben 20 haftayım nerdeyse başlardan beri giriyo sürekli. Geçen gece bi bacağıma girdi aradan bi saat mi geçti artık bilmiyom bu kez iki ayağıma birden girdi aynı anda 🤦🏻♀️ acıyo hala bacaklarım Kaderkck07
Snszasla Kaderkck07 bendede uyku sırasında oluyor 28 haftalığım ağrısı da geçmiyor bağırarak uyanıyorum resmen uykudan magnezyum da içiyorum ama faydası olmuyor sanırım bu haftaya gelince başladı bu kramplar öncesinde yoktu
DefneUraz Kaderkck07 Doktoruna danış magnezyuma başla benim hamilelikten önce kramplarla uyanıyordum hamileliğimden itibaren magnezyum alıyorum artık olmuyor
Silay35 Kaderkck07 evet 2 gün kadar sürüyor ama varis çorabı giydiğimde acıyı hissetmiyorum çıkarınca tekrar acı oluyor. Bir de ayağınızı geriye doğru gerdirerek bacağınızı rahatlatabilirsiniz. Yukarı doğru yağlı masajlar da eşinize yaptırabilirsiniz
Talhaannesi Kaderkck07 bu sabah bendede oldu ara ara oluyir ayagim tutuluyor felc gibi oluyorum bagiriyorum hemen o an reflekse esim.masaj yapiyor geçiyor
BarlasMom94 Kaderkck07 bende 30 haftalığım aynı sorun bende de var ya. Doktoruma söyledim. Olur böyle dedi magnezyum da vermedi. Çok ağrıyor kramplardan dolayı bacağımın arka kısmı