Melek0109 Mrb 3 haftam kaldı ıkıncı gebelıgım ilk hamılelıgın de sezeryan belden ugustrmalıydı fakat ugusmadım genel verdiler uyudum sımdı de belden ugustrmalı ıstyrm ama cok panıgım sakınlestrıcı istesem yaparlar mı
Serifeisitmir Melek0109 yapmazlar canım normalde de sakinleştirici iğneler zararlı bebek varken zannetmiyorum da ki ben h8c tavsiye etmem dedemin cenazesinde sakinleştirdi oldum hamileymişim haberim yok düşük yaptım biz ona bağladık
2artiikizannesi Melek0109 ben vuruyorlar diye biliyorum canım panik yaparsan falan bende korkuyorum valla hadi panik olursam diye
Mlk84 Yapılmıyor diye biliyorum canım. Bana yapmadılar, ayrıca başka 2 ameliyat oldum onlarda da istemiştim solunumu bozduğu için sakinleştirici vermiyoruz dediler.
irva Melek0109 Ben dizimden spinal ameliyat olurken o an darlanmıştım sakinleştirici vurmuşlardı.Hamile sezeryanında da bazı arkadaşlar yazmıştı burada vuruyorlar diye.Tabi her doktor yapıyor mu bilmiyorum.
Msydn6 Melek0109 veriyorlar canım evet zaten sezeryan esnasında soruyorlarmış iyimisin miden bulanıyormu vs falan benim 2 arkadaşımda 2 ay önce doğum yaptılar ikiside belden uyuşturmal sezeryan oldu biri ameliyat esnasında konuşmalardan heraletlerden felan etkilenmiş tansiyonu yükselmiş hemen sakinleştirici yapmışlar sonrasını hatırlamıyorum dedi diğer arkadaşımda midem bulandı ameliyat esnasında dedi ben fena oldum demiş hemen sakinleştirici yapmışlar öyle çok rahatladım diyor onun ameliyat esnasında zaten bri zararı tok yani niye yapmasınlar..
Asli1453 Melek0109 yapmıyolar canım paniklersen diye başında anestezi uzmanı duruyo ban ademişti paniklersen tüm uyutacam demişti ama hiç korktugum gibi olmadı bebegimi ilk gördügüm an çok güzeldi iyikide yarım uyuşturmuşlar
AsliMaY Melek0109 canım bana yaptılar şöyle oldu çok heyecanlandım ilk dogumumda nabzım çok yükseldi sakinleştirici istermisin diye sordular ben evet demeden direk vurdular 😂 ama gerisi hayal meyal hatırlıyorum baya agırdı. Benimde 3 haftam var yine belden istiyorum ama korkuyorum yine heyecan yapıp o anı kaçırmak istemiyorum
Limonagaci34 Melek0109 Bebek çıktıktan sonra dikiş atılırken sakinleştirici tarzı bişey yapıyolar. Ben leyla gibiydim o kafa çok güzeldi ama 😂
Melek0109 Bazıları vuruluyor demıs bazılarımız vurulmaz dems ozmn Bn doktora sorucam cok cok saolun hepinize tesekkr ederm
ZehraS Melek0109 bende belden sezeryan oldum canım korkuyorum dedıyım ıcın sonradan uyku ıynesı vurdular uyutdular bebeyımı cıkarıp ten teması yapınca uyandırdılar benı canım sız de ısdersenız uyuturlar brlkı
arelaslan Melek0109 herkes doğum hikayesinde yapiyorlar yazmis canım. Ayık olduğun icin zaten sakin kalamazsin ki
bir_pasa_annesi Melek0109 panik olursan zaten sen demeden onLr yapıyor cnm bende de var panik baktım terledim midem bulandı haberim bile yoktu baktım uyumusum yarı baygın yarı uyanık haldeyim 😁
Melek0109 bir_pasa_annesi ya benim ılk dogumumda panikte ugusmadım hıssedıorm ddım sonra ayaklarımı oynatmamı ıstedı oynattın sonra geneli verin ddı sonra uyudum uyandgmda hersey bıtmıstı cıktıgı anı ıstyrm ama korkuyrm da
bir_pasa_annesi Melek0109 korkma cnm bende korka korka uyusmam söyle olur böyle olur diye bende de var panik uyustugubu surdan anla cnm bacaklarından ayak parmaklarına doğru karıncalanma hissi oluyor uyusuyosun zaten ben doktor gelene kadar saga kafayı cevir sola cevir ter bastırdı dedim midem bulanıyor hemen seruma ilaç kattılar gecti ter bastırdı dedim bende panik var Allah razı olsun cok ilgililerdi baktım sakinleştirici yapmıs lar görmedim bile yarı uyanık yarı baygın haldeyim gözümü yarı acıyorum bebek doğmus doktorum uyan duygusuz anne diyo bana gösteriyor yani anlayacağın yatıp yatıp kalktım en son hersey bitmiş pansuman yaparken komple uyandım
Ezgi-ceren Melek0109 22 gün önce planlanan sezeryan gününden önce doğum yaptım. Planlı olacaktı aniden suyum geldiği için çok şaşkın ve korkuyordum. Spinal oldum ve çok korktuğum titrediğim için ben istemeden yaptılar bana sakinleştirici. Kendimi bir garip hissediyorum pelte gibiyim dediğim zaman söylediler sakinleştirici yaptık ondan böylesiniz diye. İyi ki de yapmış diyorum eşim yanımda olmasına rağmen çok korkuyordum ta ki bebek çıkana kadar sonra sakinleşiyorsunuz 🥰 illa ki istiyorsanız sanırım bu anestezi doktoru ile konuşmanız lazım çünkü daha önce başka bir rahim ameliyatında bana sormuştu sakinleştirici istiyor musunuz diye ameliyattan önceki görüşmede.