BilmemKacYilOldu canım suan 9+5 teyim. 8 haftalik hamileyken duşta elim kadar bir parca düşürdüm elimde baya büyük 😓 dalak gibi bir seydi parcaliydi felan. Dusuk yaptim zannettim şoka ugradim ama hic kanamam olmadi hic hemde gece 10 du saat kesinlikle dusuk yaptığımı düşündüm fotoğraf cektim doktora attım muhtemelen düşük dedi gel yanıma dedi. Gittim doktora ebelere gösterdik hepsi düşük dedi doktoru bekledim o sira sancım oldu. Ebe galiba icerde bir seyler kaldi temizlemek gerek ondan sancin oluyor dedi. Doktor geldi ve alttan ultrason baktı. Ne görelim bebek içerde eeee düşen parça ne o zaman ?????
doktorun bana tepkisi makattan mi geldi acaba diye sormasi 🙄 tuhafti. Ama makattan dusmesi imkansiz oyle bir parcanin ve hissederdim. Neyseki dogru ve mantikli olani ebe acikladi. Tam da regl zamanimdi o tarihler. Buyuk ihtimalle üstüne görmüşsün 2 aydir o da dışarı değil içeri kanayip pihti olmus dedi sende bir an da onu atmissin dedi. Ve olay kapandi. Suan saglikli elhamdulillah ama cok mide bulantili istahsiz bir hamilelik geciriyorum ne olur dualarinizi beklerim. Yani belki seninki de regl oluyorsundur canim benim korkma. Bir de benim annem ablama senin gibi dogum yapmis kanamali gecmis hep. Ama doktor yatırmış hep hastanede ayaklari havada. 1 saatten fazla ayakta durma yat yat yukari kaldir ayagini. Eger bebegin saglikliysa yat hep ayaklarin yukarda ama duzgun bir doktor bulun yani mutlaka