celikbebeklerr Kızlar hangi bebek arabasını tercih ettiniz. Kaliteli hafif, anne icin de bebek icin de kullanımı rahat bi bebek arabası arıyorum
sukayhanacar celikbebeklerr biz doona aldık canım. aşırı hafif çok rahat ve ergonomik. anneler için üretilmiş resmen. iç puseti de bebeğin anne karnında durduğu şekilde dizayn edilen bi araba. odasına girip çıkıp kullanıyorum sürekli çok tatlı😂
Busraveminisi1 celikbebeklerr ben makul hafif ve kullanışlı olması adına indirimdeyken mamma fox travel sistem bebek arabası aldım
OA3905 celikbebeklerr ben yoyko hotmom tercih ettim çok hafif bir araba değil ama ben çok memnun kaldım indirimde iken aldım muhtemelen kasım da yine indirime girer
Deletedmom382 sukayhanacar dediginiz arabaya baktim da bende video anlatimina beyefendi 1.5 yasina kadar cok rahat kullanabilirsiniz dedi birde araba hem puset oluyor hem hem araba puseti belli yastan sonra gozden cikariyoruz da zaten onemli olan araba size nasil bilgi verildi acaba kac yasina kadar kullanabiliriz o arabayi
sukayhanacar celikbebeklerr rica ederim ne demek♥️ fiyat olarak yüksek kendisi ve aksesuarları da ama en kolay bebek arabası maddiyatınız müsaitse kesinlikle düşünün derim🌸
Beril_ Busraveminisi1 merhaba canım bende mamma wolf istiyorum ama karar verememiştim gözümle görmeyince kalitesi nasıl görünümü internettekinin aynısımı bilemedim mağazasından mı aldın internetten mi canım memnun Musun tavsiye eder misin kumaşı felan nasıl
Busraveminisi1 Beril_ ben internette iyice araştırıp mağazasından gözümle görüp deneyip aldım canım gayet güzeldi portatif çok amaçlı kumaşı falan da iyiydi pusetin içinde destek yastığı falan vardı çıkarılıp takılabikiyor sineklik ve yapmurluğu da hediye olarak verdiler
Beril_ Busraveminisi1 bende çok araştırdım da Ankara’da oturduğum için mağazaya gidemiyorum haliyle gözümle görmeyince de güvenemedim pusetin tentesi nasıl canım puset örtüsü diktirmek istiyorum uyumlu olur mu bir de mamma bebek çantası istiyorum ama sen mağazasında belki göz atmışsındır yorumların var mı çanta hakkında da
Busraveminisi1 Beril_ anladım canım doğrudur uzak mağaza sana tente port unki katmanlı pusetinki kumaş düğmeler var öyle geçirip çukartıyorsun ama tutma bölmesi var puset örtüsünü aralıktan snca geçirieisin çantaya bakmadım canım ben ayrı aldığım için 🥰
sukayhanacar Deletedmom382 bu tamamen genetikle alakalı normal boylardaysanız bebeğinizde 15 ay kullanabilir ben 1.60 eşim 1.90 bebeğimiz bi tık uzun biz en fazla 11-12 ay kullanabiliriz mesela. ama buna takılmıyoruz cünkü bebekler oturmaya başlayınca baston tipi arabalara geçiliyo genelde
Beril_ Busraveminisi1 çok çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için canım güzel günlerde kullansın bebişin 🥰🥰