1234 MTKutay kuzenımınde oyle ıc karnı oluyo hep karnı cok büyümüyor ama gayette iyi kıloda bebekleri oldu
1234 Deletedmom35 ya kızımdada abartılcak bir karnım yoktu ama millet ikizmi diyodu 7 aylık dememe ragmen son haftanmı diye soruyolardı ama kızımda halbukı bir hafta gelişimi geriden geliyodu 36 da cıkıverdi acaba diyorum nazarmı oldu . Bundada ınanmıyolar benı dogurtacaklar tövbe yarabbım
Lamelif 1234 benimde 36+2 haftalık olduğuma kimse inanmıyor herkes 5-6 aylık sanıyor beni de nazar edecekler diye korkuturum 🙈😅
Almira89 1234 Rumeysa001 1234 Yakinlarinz degilse 1-2 ay buyuk diyin, moraliniz bozulacagina🙂 Allah nazarlardan korusun icinizden dua okuyun.
1234 Almira89 evet ablamda sana nazar edecekler diyo bende okuyorum tabi Allah korusun zaten doktor dedi birinciler erken gelince ikincilerde erken dogma rıskı daha da cogalıyo diyip beni korkutmustu 7 aylık demek cok mantıklı kimseye açıklamak zorunda degılım rabbim hepımızı korusun
Asrinbaby 1234 canim onunla ne alakası varmış insanlar bilip bilmeden konuşuyor. Ben 29. Haftaya girdim 5 aylık mi diyolar 😊 çocuk çok zayıf olcak heralde diyorlar doktor da boyu kilosu çok önde 4 kilonun üzerinde doğar diyo alakası yok yani hiç takma 😍
1234 Asrinbaby ya ben mesela taş gibiyim cnm bazen nefes alacak alanım bile çok az oluyo çok agırlastım ama doktora gidiyorum hersey gayet normal diyo çok yiyipmi skısıyorum bilemıyorum taş gibiyim
1234 Kızlar birde doktor gecen hafta cuma gunu herseyımın normal oldugunu soyledi birde ilişki yasak dedi . İlk aylardaki kanamalardan zaten olmuyordu. İlişki falan umrumda degıl ama oyle demesi acaba bir risk gormus anlamınamı geliyor sormaya cekındım
NezaketKahraman Canım hiç kafana takma benimde 6 aylık ama 4.aydan beri büyük karnım hiç takmıyorum bazılarının karnı dar olduğu için bebek içini doldurabiliyormuş doktorum ben nelerini gördüm dedi 😉