Nazlicann1993 Merhaba arkadaşlar 24+5 gün olduk. Az önce muayeneden geldim ultrasonda sancı çıktı magnezyum ve progestana başladı bu durumu yaşayan varsa bana moral verebilir mi korkuyorum 😔😔
PolenLina Nazlicann1993 ilaçları ihmal etmeyin ve fırsat buldukça dinlenin Allah’a şükür 37. Haftaya geldim 23 haftada aynı durumdaydım ve benim kanamalarımda vardı yatışım bile yapılmıştı
Papi Nazlicann1993 hiç üzme kendini canım stres üzüntü bebeğe daha çok zarar veriyor. Benimde 27. Haftada kanamam oldu nts de sancı çıktı ben hissetmiyorum ama rahim ağzı kısalmaya başladı erken doğum oluyordu yani. ilaçlar kullandım şuan iyiyim sen strese girme ilaçlarınıda ihmal etme
Nazlicann1993 PolenLina peki progestani fitil şeklinde mi kullandınız benimde ilk 3 ay düşük riskim vardı ilacı yeni bırakmıştim şimdi yeniden başlıcam çok yan etki yapıyor bende :(
PolenLina Nazlicann1993 hap olarak kullandım daha yeni bıraktım bende de mide bulantısı ve halsizlik yapıyordu korkma içini ferah tut ama dinlen sürekli dinlen
Nazlicann1993 Papi doktor suanlik rahminde açılma yok dedi ama ilaç kullanman lazım dedi her ihtimale karşı