giresun Merhabalar Bebek denemelerim olumsuz sonuçlanıyor bu konuda Gebze’de hangi doktoru Tavsiye edersiniz
Busra_24 @giresun Öncelikle Rabbim sen ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin insallah. Imkanin varsa Umuttepede Prof Dr. Izzet Yücesoy var bu çevrede gittiğim en iyi ve en ilgili doktordu.
giresun Busra_24 evet ismini duydum ama olumsuz şeylerde duyunca vazgeçmiştim hatta geçen Umuttepe gittim şimdi hsg için randevu almaya çalışıyorum siz kendisiyle mi devam ediyorsunuz
Busra_24 @giresun bende bebek için en son ihtimal ona gitmiştim ama şükür ki o ay hamile kalmışım. Şuan gebelik takibi icin Darıca Farabiye Murat Mengüllüogluna gidiyorum gebelik takibinde çok memnunum normal muayenesini bilmiyorum onada bi görün istersen.
giresun Busra_24 zaten onun kontrol altindaydim yumurtlama oldu çatladı fakat 5 aydır gebe kalmadım enson bana HGS dedi bende Umuttepe den randevu almaya çalışıyorum hsg 😔hamile kalırsam murat beye devam edicem..izzet bey nasıl bir doktor bilmiyorum
Busra_24 @giresun ben hic arastirmadan gitmistim. Muayenesi tek tek anlatması sorularıma dinleyip cevap vermesi ben memnun kaldım. Takibim şuan Murat beyde oluyor.