Birguldurna Benim suan 8+3 1 ay sonra kontrolum var 12 hafta olacak herkes belli olur diyor bende çok heycanlıyım eşim 16 haftayı bekle diyor demesi kolay beklersem 2 ayım var 1 ay daha yakın geliyor fazlasıyla heycan ve sabırsızım😂😂
Eminee07 Birguldurna bende öyle sürekli kız mıdır erkek midir düşünce hiç farketmez ama çok merak ediyorum 🌸
Birguldurna Eminee07 bakalım eğer 1 ay sonra gittiğimde kesin belliyse söylesin emin değilse söyleme dicem
Eminee07 Nurr24 neymiş peki cinsiyeti bize 11. Haftada kız gibi ama yanılıyorum bu haftalarda demişti 😇
Nurr24 Eminee07 evet yanılma ihtimali cok fazla 11 12 haftalarda .çok şükür ki kızımız olacak hayırlısıyla ☺️
Eminee07 Birguldurna evet net değilse söylemesin yanılırsa daha can sıkıcı olur insn kendini ne derse ona adapte ediyor😅
Birguldurna Eminee07 aynen öyle canım birde ben kız mı erkekmi partileri yapıyolar ondan istiyorum bende çokta uyguna denk geliyor 150 200 en fazlası yanımda kız kardeşim olacak ilk ögrenen o olacak ben bile değil bakalım herşey önümüzdeki ay belli olacak inşallah
Bhrykndmr Eminee07 Büyük ihtimal kız dedi bağdaş kurmuş 🤗 haftaya kesin olarak bakıcaz hayırlısıyla inşallah ☺️