Melegim35 Kızlar selam adet bitimimin 4. Günü bugün soğan kürüne başlasam olur mu ayrıca ovülasyon testiyle yumurtlama takip ediyorum bu ay deneyecektik bir zararı olur mu soğan kürü yapmamın
Yagmurtanesi Melegim35 zarari olup olmayacagini bilmiyorum bende adetimden 2 gun once basladim bugun adet oldum ve halada devam edecem
UmmuHamza Melegim35 Adet bitiminden 2-3 gün sonra başlamıştım ben. 15 gün sabah akşam içmiştim aç karnına elhamdulillah çok iyi geldi 🌸
bltern1 Melegim35 ben adetimin son günü başlayıp 10 gün içmiştim 15 gün sonra da hamile kalmıştım adetinin son günü başla gün aşırı ilişkiye gir
UmmuHamza Yagmurtanesi adet dönemi uygulamanın bir etkisi olmadığını biliyorum hatta bazı yerlerde zararı olduğunu rahim duvarını incelttiğini okudum ama tabi ne kadar gerçek bilmiyorum. Tek bildiğim adet dönemi bi işe yaramıyor
Melegim35 UmmuHamza adetim bitti 4. Gündeym adet bitiminden snra 2. Gün diyorlar ya 4. Gün başlasam olurmu dedim herkes yanlş anlamış🙈
Hilal91 Merhaba kızlar bende pazar günü başladım soğan kürüne sabah akşam içmeye çalışıyorum bugun 5.günüm adetten 3 gün sonra başladım
Melegim35 Hilal91 bende adet bitiminden sonra ki 4. Gün başladım canım yumurtlama zamanı nasıl yapıcaz
UmmuHamza Melegim35 Hayır devam edin lütfen 15 gün boyunca her gün fakat şöyle bir şey ben soğan kürünü yaptığım dönem korundum
Melegim35 UmmuHamza tamam 15 gün yapıyorum o zaman öbür ay korunmam artk🌸 inanırmısın canım şoktayım 2. Kürtajımdan sonra akıntım kesilmişti bugün daha 1 kere yaptım 2 aydır ilk defa akıntı geldi 😍 İnşallah rahmimi temizler🙏🏼
UmmuHamza Melegim35 Yaa evet kürtaj sonrası gerçekten işe yarıyor rahim bir güzel temizleniyor inşaAllah etkisini görürsün canım 🌺🥰 ben soğan kürünü uygularken korundum zaten hemen sonrasında tekrar adet oldum ve adet bitimi hamile kalmıştım 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤍
Dadas Bende soğan kürü yapıp şifa bulanlardanım. Rabbimin mucizeleri 🤲❤️ inşallah sizde şifa bulursunuz 🥰
Happykariner Dadas nasıl uyguladın bana anlatır mısın soganı kabuklarıyla mı haşladın kabuksuz mu beni bilgilendirir misin
momteacher Melegim35 canım bende yapmıştım soğan kürünü, hem ovulasyon takip ettim hem kürü yaptım sonraki ay hamile kaldım, Rabbim nasip etti, vesile oldu bu kür, inşallah sana da faydası olur
Melegim35 UmmuHamza amin canım ben bu ay deneyecektm ama dediğin gibi 15 gün yapayım rahmim iyice temizlensin öbür ay nasipse inşallah sağlıkla hamile kalayım bende🙏🏼🙏🏼🙏🏼 çok sağol🌸🌸🌸