Brcn90 20 haftalığım. Bebeğim 315 gr. Doktorum iyi dedi. Sizinki ne kadar oldu ? Günlük rutin yediğiniz şeyler,bebeğin kilo almasını sağlayan besinler neler ?
Gulsen4224 Brcn90 muz ceviz yumurta kaşar peynir gece yatmadan 1 bardak süt bazen içine pekmez atıyorum eşimin zoruyla içiyorum onuda pekmezi hiç sevmem normalde 🙈
tbmn Brcn90 Meyve özellikle muz, ceviz,badem süt ve süt ürünleri yumurta balık kırmızı et tavuk eti. Pekmez bal falan 😊 şimdilik aklıma gelenler bunkar
turansmom1 Brcn90 yumurta 2 günde bir yiyorum cünkü normalde yumurtanın yanindan dahi gecemem bir kasarli bir gün lor peynirli bir gün sucuklu allah ne verdiyse iste. Ceviz, badem, pekmez ve tahin, fındık sanırım önüme nd gelirse😂
Balkuzu01 1 ay düzenli süt icince çocuğun hem.boyu hem de kilosu iyi oluyor canım. Yani bende öyle oldu.bi de sabahlari 1 kasik fln pekmez iç.
Znurhalil Badem yiyorum günde 1 kase kuru üzüm fındık meyvelerden her gün değişik değişik yiyorum tek sıkıntım süt içememek🤔
Znurhalil Bide hergun yumurta ya haşlama yada sahanda tiksinme durumuna geldim ama bebeğim için mecburum 🥰💞