Kızlar ben de artık doğurup yazar mıyım diye düşünürken şuan bunları hastaneden yazıyorum. Dün kontrolümüz vardı bebeğim makat geliş ve dönmesi çok zor dedi doktorum. Hep normal doğum için hazırlamıştım kendimi ve çok üzülüyordum. Bugün evde aniden suyum geldi ama öyle fark edilmeyecek gibi değil asla engel olunmuyor ve çok fazla geliyormuş. Hemen doktorumu arayıp hastaneye geçtik sonra hafiften sancılarım başladı. Sürekli kontrol ettiler bebek dönmüyordu. Artık alalım dedi doktorum indik ameliyathaneye ben tabi halen şoktayım. Belden iğne hiç acıtmıyor öncelikle, beş dakika sonra bebeği çıkardılar. Ama ağlamadı,önce ne oluyor? Dedim telaşla sonra doktorum dedi ki tam 3 tur kordon dolanmış boynuna. Yavrunun bir bildiği varmış dedi. Bazı şeyler konusunda çok takıntılı olmamak lazım ne normal ne sezeryan hepsi hikaye, önemli olan minik yavruların sağlığı. Ultrasonda dün 3 kilo 60 gram dedi ama düz 3 kilo doğdu bebeğim yani pek yanılma olmadı. Uyuşukluk geçtikçe ağrılar artıyor ama dayanılmaz değil. Herkese sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum 🥰🙏🙏