Beyzabzc Oykum0 aynennn canım vajinada baskıdan dolayı bazen adım atmak bile ölüm bide yumruk yemiş gibi sızlama olmuyor mu 🤦🏼♀️
Derinsema Oykum0 sirf bu baskiyi sordum doktora bebegim tombul oldugu icin yurudukce canimi cikartiyor evden disari cikamaz oldum vallahi ama krap yok cok sukur
buseyusuf27 Oykum0 normal cnm bnde doktora sordm catım cok agryo yuryrmyorm yatınca kalkamıyorm dıye oda normal dedı doguma hazrlıyor vucut dedı bebekte baskı yapıyor son haftaların dedı kendını doguma hazrlıyor dedı yapck bsy yok yanı cekıcez agrıyı 🙄
Oykum0 Beyzabzc benim çok hareketli oluyor geceleri kramp mi anlayamıyorum. Boşluklarım agriyor Sanki ilk gebeliğim tanımını koyması çok zor ağrıların
theAna Bacak iç kısımlarına falan ağrı giriyor yürümekte zorlanıyorum bu haftalarda normal sanırım bunlar
a_s_a_f Ygt sol taraf demeyin benim solum çürüdü artık 😂 bacak sızısından ve sürekli lavaboya gitmekten uyuyamıyorum 🤦♀️
Derinsema Balkuzu01 ayy cnm ben tuvalletle knki oldum vallahi hic cikmiyoruz ben ne guzel yuruyordum ama simdi evden cikamaiyorum her an gelebilir dedi doktor oyuzden korkuma cikmiyorum