Mernana Kızlar bebeğim bir yere toplanıyor ve o ara sancı gibi değişik bir şey geliyor. Nefesim falan kesiliyor yani bu kasılmamı oluyor şimdi. Şuan 5 dakikadır düzenli oluyor
glsrtpee Mernana Mernana 32+5teyim sürekli oluyor bana nefesim kesiliyor sonra kasılma geçince geliyor kendine şükür
Annem1 Mernana bebek ters dönmüş olabilir. Bende de olmuştu. Geçmezse seni oturtamayacak kadar şiddetli kasılman olup düzenli aralıklarla sancım var ise doktora git erken riskin olabilir Canm
Mernana Annem1 ecembugra53 kızlar dün bekledim geçti allahtan düzenli olması bugün kontrole gidicem çok teşekkür ederim hepinize 🙏
Gulsen4224 Canım sancıların dk içinde doğum sancısı olabilir Allah yardımcın olsun aslında daha çok erken umarım birşey yoktur 🌺🤲🏻
Mernana Gulsen4224 çok sagol canım çok teşekkür ederim bugün gittim kasılma önleyici ilaç verdi inşallah erken davranmaz meleğim daha çok küçük 😢
Gulsen4224 Mernana aynen cnm daha minnacık rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah kullan ilaçlarını bakalım faydasını görürsün umarım🌺