Bursa_16 21 haftalık hamileyim hala bulantılarım geçmedi iştahım desen açılmadı sanırım sonuna kadar gidicek artık böyle hep 3 aydan sonra düzelir dediler düzelmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı kızlar
Ftmsrkn Bursa_16bende öyle oldum 6. Ayımdan sonra geçti benim ki herkeste farklı oluyormuş inşallah bi an önce geçer 🙏🏻
theAna Bursa_16 ben de öyleydim. 36.haftadayız hala sabahları oluyor 🤦🏻 bünyeden sanırım hiçbir şey fayda etmedi inşallah sizin geçer
Mirayse1 Bursa_16 kızımda 5aylıkken geçmişti bende geçmicek sanıyordum 22-23 hafta arasıydı sanırım. Şimdi 16haftalık hamileyim durum aynı beklemedeyim 🧐
ilk_heyecan_ Bursa_16 26 haftalık hamileyim ilaç kullanmazsam beter oluyorum sanırım doğurana kadar da kullanıcam böyle giderse 🤷🏻♀️
Mujgan54- Ben de 17+3 teyim bana da aynısı söylendi ama geçmedi hala 🙄 herkeste geçecek diye birşey yokmuş hem Allah vermesin de 9 ay boyunca çekenler varmış. İnşallah biran evvel biter atlatırız🙏
NeslihaN34 Bursa_16 ama ben ilaç kullanıyorum, ilaç kullandığım müddetçe iyiyim bişeyler yiyebiliyorum en önemlisi su içebiliyorum siz ilaç kullanıyor musunuz
Bursa_16 NeslihaN34 evet kullanıyorum prilam ve zoferi birlikte kullanıyorum bunları kullanmazsam hiç yemek yiyemiyordum böyle en azından biseyler yiyebiliyorum 😒