Robin 1 cm açıklık suni sancı ile yatışım yapıldı kimin duası kabul olur bilinmez Ben burada görüp çok dua ettim sizlerde bana dua eder misiniz inşallah 🤍🤲🏻
2artiikizannesi Robin rabbim bir sancida kurtarsın insallh bol dua et oku canım güzel doğumun olsun 🤲
Aaaasli Robin Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah en kısa sürese ağrısız sızısız kesiksiz bir şekilde yavrunu kucağına hayırla sağlıkla alırsın ❤️❤️❤️
BebegimleYeniHayat_34 Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun darısı bizlere 🤲🏼
Mine96 Robin Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Rabbim yardımcınız olsun
Aaysee_ Robin yakın zamanda güzel bir doğum hikayesi bekliyorum senden 😇 rabbim bir nefeste zorlanmadan evladını kucağına almayı nasip etsin ❤️
Reyyan34 Robin Rabbim kolaylık versin eminim şuan sncıdan kıvranıyorsunuz😔 çok zor benim de yaklaştı 2. Doğum aynı şeyler gözümün önüne geldi. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin. İnşallah en hafif sancı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınz🤲
ecembugra53 Robin Rabbim yardımcın olsun canımm tek avaz da doğurasın inş bebeğini sağlıklı bi sekılde kucağına alasın 💜🤲🏻
Robin Aaaasli kasılmalarım başladı fakat açılmam aynı yurt dışında isviçreden yazıyorum 4 saate bir ilaç yenileniyor fakat açılmam için kasılmalar yeterli degil beklemeliyiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😕