Gizemserap Kızlar 6. Aydan sonra kaç kilo aldınız ben suana kadar 3 kilo aldım zaten tombiğim 6. Aydan sonra çok alınırmı ?
Fidashka Ne kadar guzel😍kontrollu kilo aliyosunuz demekki masallah.Simdiye kadar fazla almadiysaniz bundan sonra da aşırı alacağınızı sanmam
Fidashka Gizemserap bende 23+3..simdiye kadar 4 kilo aldim,bende bundan sonra cok alirim diye korkuyorum😑
deletedmom16 Gizemserap valla cnm ben şuanda 18 haftaligim ve bundan 9 ay önce kızımı dogurdum 9 aylık kızım var ve gebeyim bu zamana kadr doğum kilosu vermiştim 56 ya düşmüştüm ve şuanda 57 yim 😂😂😂😂
HanifeDalgolu Bnm 6.aya kadar kilo alimim oldu toplam 10 kg aldim 6 aydan snra yavasladi 4 kilo aldim suan 39. Haftadayiz ❤❤
HanifeDalgolu Gizemserap bncede 😍 Ama ben cok yemek yiemedim son zamanlarda mideme baski cok oldu. Hamileligin basinda kusmsm falan olmazken sonunda oldu mide yanmasi cabasi 😞 Renni iciyorum alkolik gibi 😊😊
deletedmom16 Gizemserap valla cnm ben kızım yaşına girsin caliscam diyordum kazaya kurban gittik ama vardır bundada bi Hayır dedm ikisi bir büyücek işte 22 yaşındayım 30 update çocuk yapmayla uğraşMicam😂😂 ilk aylarında zorlanirim da snra kolay olur 😉