ppapatyam_ ahsenvera21344 evet inanirim benim esimde gülme krizine girdi ben sinirlendikce gidiyorum diye 🤣🤣
Aysenur61 Gebeliğimi öğrendiğim günden beri gece uykum yok 15 dakkada bir tuvaletteyım 3 aylık oldu halada aynı şekilde bu 9 ay sürerse mahvoldum😂
Cancazim Ortmenanne16 bende 20 haftadayim ve gitmesem sağ kasik ağrımdan duramıyorum sizde de kasik ağrısımi oluyor gece zaten uyku yok
Aysenur61 merve0128 ben 3 haftalıkken öğrendım hamile olduğumu şuan 13 haftalık her 15 dakkada bir tuvaletteyım gece gündüz bu şekilde sürecek diye korkuyorum 😂
merve0128 Aysenur61 o haftalarda vardı bende sonra durdu şimdi yine başladı değişik bir durum ya 🤦♀️😂 bide gündüz sıkıntı yok gece uyuyacağım zaman başlıyor 😂😂
Cancazim Dmlky80 gece sadecec2 saat uyuyabiliyorum açlık bi yandan bastırıyor wc bir yandan her dakka buzdolabı önündeyim ve wc 4 ay var daha bakalm nasl geçecek:)
Dmlky80 Cancazim olsun yarısına geldık en azından bende gece kaç kere kalkıyorum bebek baskı yaptıgı içinmi oluyo acaba
Dmlky80 Kubraokumus4446 enfeksiyonda idrar yaparken agrı oluo bence bebek baskı yaptıgı içindir diye düşünüorum çünkü bende enfeksıyonda oldu az ve agrılı oluodu
Aysenur61 merve0128 inşallah benimde durur Gece cok yoruyor artık git gel git gel 🙈 daha doğmadan kendine baktırıyolarlar 😂
merve0128 Aysenur61 şimdiden başladılar gerçekten 😂 hem tekmeleri beni öyle mutlu ediyor hemde idrar torbamda sanki halay çekiyor ve bunu hep gece yapıyor 😂😂