sumeyye_81 Kizlar aranızda mide bulantisi yasamayan varmi ben 5+5 haftalik gebeyim ama hic biseyden midem bulanmiyor acaba bebek olmayacakmi yada kalp atislarimi baslamayack dusuncesine daliyorum 😔
Dilek-Can sumeyye_81 benim mide bulantılarım 2.5 aylıkken başladı 3.5 4 aylık oldugunda geçti şuan rahatım öyle düsünmeyin bazı hamilelerin gerçekten mide bulantısı olmuyormuş bunu çok duydum
Aaysee_ sumeyye_81 canım ben 11+5 haftalık hamileyim ve bir gün bile mide bulantısı , kokulardan tiksinme gibi birşey yaşamadım bebeğimin kalp atışlarınıda duydum bi evrede covidde geçirdim ama bebeğim sağlıklı çok şükür 😇❤️
-mercimek- sumeyye_81 benim 7. Haftadan sonra başladı bulantılarım ve başlayınca da bir an önce bitsin diye dualar ettim korkunçtu… Ayrıca her insanda bulantı olmuyor böyle şeyler düşünme 😊
Ortmenanne16 sumeyye_81 8. Haftaya doğru hissettirir kendini. Ben 20. Haftamdayim toplam 4 kere kusmuşmdur. Yani kusmanin bebek sağlığı ile ilgili bi alakası yok kusmaman senin yararına gücün kuvvetin dermanın olur canım 😊😊
sumeyye_81 Dilek-Can kafama cok takiyodum diyorum acaba olmayacakmi bebekmi yok hep bi kuruntu dusuklerim olunca boyle dusunup uzuluyodum
sumeyye_81 Aaysee_ bu yorumun beni nasil mutlu etti bilemezsin demekki normalmis Allah saglikli bi sekilde bebeni kucağına almayi nasip etsin insaAllah 🥰🥰
Aaysee_ sumeyye_81 mutlu olduysan ne mutlu bana bende mutlu oldum şimdi 😇❤️ Amiin hepimize nasip etsin rabbim😇
sumeyye_81 -mercimek- boyle genellikle bulanti oluyo ya gebelerde dedm acaba bendemi sorun var ama normalmis bi an icim rahatladi kiz 🥰🥰
sumeyye_81 Ortmenanne16 benm teyzem bi konida cok cekmistir kocasindan bile tiksindi kotu bisey dogru bebegim sag salim dogsun da hepimizin insaAllah bu surek cok zor ya hep olumsuz düşünülüyor bisey olcak korkusu var
Saniss sumeyye_81 bence hiç öyle düşünme o bulantıların başlayınca hayat kabus oluyor şükret böyle devam edersin inşallah