Kızlar sabah saat 6.20 de suyum geldi diye yazmıştım size 🙊baştan kısaca anlatayım. Bizim 1 sene bebeğimiz olmadı 2 tane de kimyasal gebelik geçirdim doktora gittiğimde rahim içi polip olduğunu öğrendim ve kürtajla aldırdım ve 3 ay sonra elhamdülillah hamile kaldım. Bugün 40+0 olmuştum ne sancı vardı ne su ne nişan. Sabah namazını kıldıktan sonra yatarken bacaklarımdan sıcak sıcak suyumun aktığını farkettim durmuyordu 🙊 akabinde hemen temizlenip duşumu aldım ve hastaneye gittik. Doğumhaneye giriş yaptık ebe açıklık var mı diye baktı ama yoktu sonra SUni sancı verdiler sancılar 80leri görüyordu tabi ben biraz Tatlı canlı olduğum için 🙊 canımı yakıyordu 5 saat sancıdan sonra açılma 0 olunca ve bebek de en son 3900 gr gelince sezaryen olmak istediğimi söyledim. Ameliyathaneye aldılar. Em büyük pişmanlığım burada epidural ile okuduğum korkunç yorumlar oldı🤷🏼♀️ Hiç alakası yok o kadar rahat geçti ki evet yapılan hareketleri hissediyorsunuz ama çok uzaktan ve 0 acı. Önce belimden iğne vuruldum bildiğimiz iğne zaten. Ayaklarım karıncalandı yattım kaldır dediler kalkmadı tabiki🙊 sonra damar yolları açıldı aynı şekilde normal iğne onlar da. Sonrası 5-6 dk sonra yavrumu yanıma koydular rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim dikişler de bi 15 dk gibi sürdü biraz midem bulandı hemen bulantı için seruma takviye yaptılar geçti. Daha sonra odamıza çıktık 2-3 saate uyuşukluk geçti. İlk ayağa kalkınca çok az başım döndü ama daha rahat yürüyorum şimdi çok şükür. Tek sıkıntı süt gelmedi bir damla şeffad şekilde geliyor mama verdik onu da kustu😹bu arada 4150 gr 56 cm oldu iyi ki normale zorlamamışım🤦🏼♀️ Şimdi gaz çıkartmaya çalışıyorum bakalım inşallah çıkarabilirim 👹
lütfen korkmayın epiduralden asla korkulacak birşey değil herkese hayırlı doğumlar diliyorum ♥️