Mine96 Masalinannesi1988 Cuma’ya kadar kendi sancım gelmezse cuma sabahı suni sancıyla doğum olacak hayırlısıyla
EbruSevban Masalinannesi1988 Burdayızz ✋ kendi isteğim ile epidural sezeryan olucam 38+2 sabah 8.30 da gözüme uyku girmiyor stresten 🙄
Masalinannesi1988 Ebruaydn heyecanım tavan uyku tutmuyor dünden beri bugünde uyku yok🥰 hangi il bu arada
Ebruaydn Masalinannesi1988 düzcede oturuyorum ama boluda yapicam doğumu 😊 bende bor haftadır yok zaman durdu sanki geçmiyor vakit 😊
Masalinannesi1988 Ebruaydn bende aslen sakaryalıyım ama Gaziantep’e evlendim burada yaşıyorum..38+2 olarak devam ediyoruz 🥰
Melegimmm1244 EbruSevban Allah yardım ciniz olsun inşallah hiç hissetmeyin sağlıkla kavusun bizimde cuma çok körkugorum heyecanlı yim yarın hiç uyumsm artık
gokceninannesi EbruSevban rabbim kolayliklar versin bende sabah 8 bucukta suni sancyla baslaticak doktorum bizimde gunumuz bitti kucuk hanim kendi rizasyla gelmiyo🙂uyku bu gece haram
Ebruaydn EbruSevban sezaryanda ben korkuyorum acaba nasıl karar verdiniz olmaya ben zorunlu olmasa normali denerdim kesinlikle
Ebruaydn Damlaayz04 izzet baysal kadın doğum hastanesi var biliyor musunuz bilmiyorum orda dr ömür albayrak var çok memnunum doktorumdan 😊😊
Damlaayz04 Ebruaydn biliyorum normalde Bolu’da ailemiz ama biz zonguldaktayiz görev için 🥰 merak ettim acaba normalde sıra alabiliyor musunuz çok zor sıra almak ömür beye bir kere gitmiştim iyiydi gerçekten
EbruSevban gokceninannesi Hanımefendiler içeride rahat sanırım ben beklersem çok stres olucaktım göze alamadım 🙈
Masalinannesi1988 Ebruaydn şöyle ben baştan beri sezeryan olcam diye gittim ben normal doğum yapamam kalçamda problem var çatala çıkamıyorum
EbruSevban Ebruaydn Benim doktorumda 1ay önce görümcem 2 hafta öncede eşimin kuzeni epidural sezeryan oldu çok rahat geçirdiler çok şükür bende cesaret buldum onlardan 🙏
Ebruaydn Masalinannesi1988 çok yakınız birbirimize bende duzceliyim ama kaynasli ilçesinde oturuyorum ondan bolu daha yakın geliyor bana oraya gidiyorum 😊hayırlısıyla alırız kucağınıza inşallah cocukalrimizi 🤲🤲