Zehrasenleer Merhabalar 36+5 haftalık hamileyim bu aralar adet sancısı gibi arada kasılma oluyor bel ve kalçamda sürekli agrı var😢 ilk gebeliğim oldu icin tecrübesizim, tecrübelerinizi bekliyoruuummm :)
feamtrmea Zehrasenleer aynsıı bendede başladı iki gündür bel ağrısı adet sancısı 37+0 ım şuan tırsmıyo değilim 🙈
rodin123 Zehrasenleer yalancı sancılar başlamış gelip gidiyor yani dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok bazıları dakika hesabı yapıyor ama ona gerek yok söyle yap germe sakin kalmaya çalış doğru nefes egzersizleri yap gözünü kapat ve dinle bebek sertlesiyormu? O gün içerisinde bebek hareket ettimi ? Sancin tekrarlaması önemli değil sabit bir şekilde yavaş yavaş şiddetlenen adet ağrısı gibidir sancin eğer karnın sertlesti hareket etmedi ve o ağrı uzun süre bekledin dinlendin geçmediyse koş hastaneye ikinciye hamileyim doğum yapmadan bir kaç gün önce sıcak basmıştı kışın ortasında gece 11 de eşimi dışarı çıkardım rüzgar suratıma vursun istedim o gece çocuk hareket etmedi ilk gebeliğim olduğu için fark etmedim ikinci gün sertleşti alala dedim akşama doğru hafif adet ağrısı gibi geldi annem hemsire annemi aradım kızım bebek hareket etmediyse hastaneye git dedim gittiğimde 1 cm açıklığım vardı 2 gün sonra doğurdum artık sen kendine pay biç üşenmeden yazdım 😀
feamtrmea Zehrasenleer benim ikinci doğum olcak nasipse ama 4 sene geçti üstünden herşeyi unuttum bide her doğum farklı olur derler ondan tırsıyorum😄
rameade55 feamtrmea sen ben olabilirsin🤣ilk doğumdan 4 yıl geçti ulan 37+0 agrılar belimde bacaklarımda ve dizlerimde oluyor ara sıra kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor bende tırsmıyor değilim 😂😂
feamtrmea rameade55 kendime yoldaş buldum şükür bakalım ne zaman doğurcaz 😅 bu erkek diğeri kızdı erkek geç doğar diyolar ama pek sanmıyorum niyeyse daha doğrusu kızımdan daha geç gelmez sanırsam kızım 41+2 de doğmuştu suni sancıyla🙈😄
Zehrasenleer rodin123 ayyy🙄🙄 söylediklerime göre benim dogumda yaklaşmış gibi hissettimmmm hadi bakalım hayırlısııı😍 heycan doluyum bi o kadarda endişeliii🙄
rameade55 feamtrmea maşallah ya benimkiler erkencilik oğlum 35 haftada doğdu bu da bu gün nst de ağrı çıktı 1 cm açıklık var bakim sağsalim doğsunlarda
EsraUmt Zehrasenleer yapı ile alakalı o zaman seni çok rahatsız ediyoraa dr la konuş ona göre birşey verir belki