Svcnn_y Selam kızlar doğum sonrası kilolar hepimizin kabusu ama emzirirken de diyet yapmak pek kolay değil alternatiflere yöneliyor insan ister istemez ben de yamuna marka korseyi duydum sizce işe yarıyor mu bilen kullanan var mı ?
seymaalimm Svcnn_y ben yamuna değilde ayrem diye Bi markanın aldım sezaryenden 3 hafta sonra kullanmaya başladım valla üzerinden 10 gün falan geçti karnım toparlandı resmen şimdi de taytını alıcam
aylinsss Svcnn_y diyetisyenler emziren anne diyeti uyguluyor eğer isterseniz korseye ek olarak birde korse artı spor ile göbek kalmaz🙏🏻
emelbulbul Ben yamunayı düğünümde almıstım evet çık etkili ama doğumdan sonra takması bana çok zor geldi taktıktan sonrada eğılıp kalkması emzırmesı zor oldu ve sıkıstırdığı ıçın gaz yaptı kullanamadım
Svcnn_y emelbulbul hadi ya bende aslında nasıl olcak diyorum emzirirken bir de dikişler filan olur yan etkisi zararı olur mu diye
seymaalimm Svcnn_y doğumdan hemen sonra karnını sar dediler yaraya gelmesin diye üç hafta boyunca yumuşak bezle sardım sonra kontrole gidip bakıldıltan sonra giyinmeye başladım