ayse93 Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim doktorum bana folik asiti bir gün arayla kullan dedi bir çok herkese sordum hergün kullanıyorlarmış sizlerin de öyle mi?
Tugbaslan3458 ayse93 hamileliğin ilk 3 ayına kadar her gün kullanılması lazim + hamilelik öncesi de hergün içilmeli ben bu sekilde kullandim
Sakine07 ayse93 bende 8haftalığım her gün kullanıyorum sabah akşam ama bence doktorunun talimatından çıkma hepimizin hapları bir olmayabilir canım etkileri Farklı olabilir dozunu onlar daha iyi bilirler
Tugbaslan3458 Eymenbugra evet ben öyle kullandim doktorum 3 aylik oldugumuzda gerek yok artık daha içme demişti öyle bırakmıştım hamile kalmadan oncede kullandim hamile kaldim devam ettirdim 3. Ayin başına kadar
Karsesi ayse93 doktorum bana folbiolun içeriği biraz yüksek diofol kullanalım demişti. Belki sizin doktorunuz da bu sebeple bir gğn arayla için demiştir. Siz yinede doktorunuza sorun nedenini
lifeofmybaby ayse93 sizin kullandığınız folik asitin dozu yüksek doktor o yüzden öyle söylemiştir doktorunuz ne dediyse ona uyun. Ben hergün içiyorum ama dozu düşük