Minik05 31 haftalik hamileyim vitamin kan ilacı demir hiç ilaç içmedim bu zamana kadar bebekte sıkıntı olur mu acaba varmi benim gibi hiç ilaç almayan
Zuhal14 Minik05 bunu doktoruna danışsan daha iyi olur herkesin hamileliği kişiye özgü herkes Farklı şeyler kullanıyor olabilir
Minik05 irva ben Çok mide bulantısı yaşadım şuan hala yaşıyorum ama biraz azaldı ilaç içince çok kötü oluyorum..
irva Minik05 Evladına maşallah.Ama burada vitamin konusu seninle alakalı.Kan değerlerin nasıl senin ? Demirin vs d vitamini falan vermedi mi hiç doktorun.
papatya35 Minik05 hiç bi sıkıntı yok demişsiniz ama postun ilk yorumunda sıkıntı olur mu demişsiniz 😳 doktor tavsiye ettiyse muhakkak kullanmalıydınız bence bazı takviyeler bebeklerin sağlıklı organ gelişimini çok destekliyor sonradan vah etmektense zararı olmayan vitaminleri almak daha mantıklı geliyor bana
Minik05 irva yazdı ilaç hatta aldım dolapta duruyor mide bulantimdan icemiyorum bugün deniyecem uyurken. Kan değerlerim iyi galiba birşey demedi doktor
DenizGzm Minik05 şahsen ilk defa duyuyorum vitamin kullanmayan birini. Ne kadar iyi veya sağlıklı olursa olsun bebişin besin olsun kan olsun bütün herşeyi senden alıyor. Beslenmene çok çok çok güveniyorsan orası ayrı ama beslenmesine güvenip vitamin kullanmayan hiç görmedim
Bsraskmn Minik05 vitamin ilaçlarını doktor kan değerlerinize göre yazar mesela bende hep kansızlık ve demir eksikliği b12 eksikliği vardı hamileykende doktor tahlillerde görünce kan ilacı ve dvit damla yazdı 36 hafta olduk hala kullanıyorum doğurana kadarda kullanıcam hatta ilaç etki etmemiş daha etkili başka ilaç yazdı malum doğumda kan kaybı olucak. Bugün sağlık ocağında ebeyle de görüştüm oda kansızlık için kırmızı et yememi söyledi önümüzdeki iki sene bebek seni sömürücek sendeki vitaminleri alıcak depolarının sağlam olması lazım yoksa şimdi etkisi olmasa bile 40 yaşına gelince dişlerin dökülür saçların sökülür kemik erimesi başlar dedi. Siz de doktorunuzla görüşün kansızlığınız varsa ilaç alın ve düzenli kullanın
Beyzaeyza Minik05 hayır düşünmüyorum bunu doktorumlada konuştum yememe dikkat edip protein ağırlıklı besleniyorum herley hap ilaç değil ani durumlar dışında tabiki rabbim bebeklerimizi korusun ama düşüncelerim herşeye hazır konmak yerine C vitaminini içmek yerine C vitaminli besinleri almak daha mantıklı geliyor
bamozturk Beyzaeyza canım anladık besinlerden almayı herkes ister ama günümüzde besinlerde vitamin mi kaldı o yüzden takviye önemli c , D , b12 vitaminlerinde neye göre bu kadar iddalısın ki madem sen kullanma bende suan kullanıyorum multivitamin balık yağlı