demetsarali arkadaslar baslikta yazdigim gibi doktor cok siddetli bulantim oldugu icin iki ilaci da birlikte verdi zofer bir tane sabah metpamid gunde iki tane acaba boyle kullanan var mi aranizda?
Sukran_ygnc demetsarali metpamid işe yaramadığı için Zofer vermişti doktorum kurtarıcım oldu bulantılı dönemlerimde. 37. Haftamdayım hala da her an çantamda taşıyorum bulantım olursa diye 😂
Bursa_16 demetsarali bende zoferle prilami aynı anda kullanıyorum canım hiç bir sıkıntısı olmadi 21 haftalık olduk hala kullanıyorum en azından yemek yiyebiliyorum onları icince
goktugismom Bende zofer ve prilam diye bulantı ilacını aynı anda kulllandımbir problem olmadı çok iyi geldi yemek yiyebildim onlar sayesinde
demetsarali goktugismom ya tesekkur ederim aklima takilmisti benim de zor geciyo insallah gecer bir an once
ayshoo Ben sadece zofer kullanmıştım kurtarıcım olmuştu ne yediysem hep çıkarıyordum o tramvatik dönemi bi nebze olsun rahat geçirmiştim
demetsarali Sukran_ygnc yaa halen daha gecmedi mi 😥 valla cok zormus mide bulantilari allah kolaylik versin canim 😇
demetsarali Bursa_16 ben de endise etmistim zofer cok agir denilince ama bakalim ben de kullanmaya baslayayim insallah keser cunku prilam ve dramamine kesmedi beni hic