Seydaaslantas Benim adetim 10 gün geçmişti gittim kan verdim değerim bthcg 64.04 çıktı sizce normal mi kızlar varmı yeni hamile olan😊
Ebruakcetin Seydaaslantas benimde 9 gün geçmişti 38 çıkmıştı şuan 25 haftalık oldu . Geç döllenme olmuş olabilir benim gibi. Hayırlısı olsun inşallah 🥰
Seydaaslantas Nur13 evet benim ikinci gebeliğim bana da düşük geldi iki gün oldu yaptıralı pazartesi gideceğim doktora
Aylinizm Gamiiiii günüme yakın birisini buldum sonunda 😂🙈 benimde son adet tarihim 16 Eylül 20 Ekim’de gittim ilk beta ya baktırdım 217 küsür çıktı sonra 22 sinde gittim 560 çıktı rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻😍🥰 Gerçi hala şoktayım ben inanamıyorum daha 🙈
Sehertass Ebruakcetin benim adetim geçmemişti 1 gün vardı test yaptım çift çıktı kan verdim 99.5 çıkmıştı
Sudecirak1717 Seydaaslantas benım 10 geçmesine ragmen 32.6 çıktı 3 haftalık hamıleymişim şuan çok şükür 19+5 olduk oğlumla
Eliiiiiiffff Seydaaslantas kanı verdiğin tarihten iki gün sonra yine aynı saatte kan vermelisin. Eğer değer 2 katına çıkmışsa dış gebelik yok herşey yolunda demektir :)
Minikkus00 Kızlar benimde sat 13 Eylül. İlk kan testim 19 Ekim’de beta 416 çıktı . 21 Ekim dün beta 1530 çıktı. Sizce kaç haftalık oluyorum ve değerler iyi mi haftama göre ilk gebelik olunca bilemedim 😌
Gamiiiii Aylinizm aminnn inşallah 😊yükselme oranı güzel. Salı günü tekrar gidicem ben kese gözükür mü diye
Ftm_binboa17 Aylinizm Aylinizm benimde son adetim 17 eylüldü 19 unda değerim54 idi bu gün tekrar gidecem ☺️ Bizde yakınız seninle ama Benim geç döllenme var galiba
Aylinizm Minikkus00 sağol canım benim seninde hayırlı olsun bugün bir belirtim yok ama iki üç gün önce hafif kramplar bel ağrısı vardı bir de karnıma iğne batması gibi bir şey oluyordu aynı yerde belimdede batıyordu bi de şişkinlik var