Sureyya_ 40+1 haftadayiz normalde akıntım hep olurdu hamilelik boyunca ama dün ve bugün çok yoğun afedersiniz birden içimden bisey akıyor ve yumurta akı kıvamında çok aşırı iç çamaşırımi dolduracak şekilde bu doğum belirtisi mi kötü bisey mi ne yapmam gerek
Ebruaydn Sureyya_ aynı postu açsam mı diye duusnuyordum bende yarışmacı olabilecek bir var mı ki 39 haftaligim cuma günü sezaryan var ama iki üç gündür kremsi bir alıntı var ama çok fazla 😔
Sureyya_ Merrvvee sizde öyle mi oldu ne kadar sonra doğum oldu dört gözle bekliyorum vallahi çok özledim kızımı 🌼
Ebruaydn Ipek0z nişan öyle mi oluyor ki bbm iki hafta oldu geleli bir gün yattım hastanede sancim yok suyunda gelemdi hala
Ipek0z Ebruaydn koyu kıvamlı, kremrengi veya daha koyu bir rengi oluyormuş ve normal akıntıdan fazla olurmuş. Zamanın da gelmiş 40 hafta deyince aklıma direkt nişan geldi 🤷♀️
Sureyya_ aydn#11122595 Ebruaydn aynı dediğin gibi oluyor benimde içimden bisey aktığını hissediyorum kontrol edince baya yogun olduğunu gördüm Bi dün gece oldu Bi de bugün.. Sen şuan hastanede misin ve bunun için mi yatırdılar nişan mı bu
Sureyya_ Ebruaydn 40 haftayı devirdik ne zaman gelecekler 🙄 sancı ağrı kasılma hiç bsiey yok bende sevindim nişandr diye
Ebruaydn Sureyya_ tecrubeli degilim ama nisan kirmizi olur benimde oyle oldu doktoeum nisanin dedi bu çok farklı beyaz krem gibi birşey