aezgi Sinemarslannnn anladığım kadarıyla 30 haftaya kadar 4 kilo almışsınız bence gayet iyi canım kilo iyi birsey değilki
MiniKaya Sinemarslannnn bende 35. Hafta 7 kilo almışım toplamda en son 32. Haftada gittim 70 kiloydum cuma günü muayenem var hala 70 kiloyum 🤷🏻♀️ Acaba oğlumda kilo almadımı diye endişeleniyorm 🤦🏻♀️
Esraaelisa1 Sinemarslannnn bende 37+3 günlük hamileyim 11 kilo aldım kuzu sen bebeğinin sağlığı iyi mi o önemli ☺️ Ayrıca son ayları çok hızlı kilo alacaksın
Sinemarslannnn aezgi aynen 4 kilo aldım ama işte çevremde bir sürü hamile var alakamız yok bünye meselesi diyorum gerçi ama bazen de sağlıksız mı acaba diyorum -
aezgi Sinemarslannnn öyle olsa doktorun söylerdi önlem aldırırdı canım bende 29 haftalığım 6 kilo aldım bebeğin sağlığı iyiyse bence sorun olmaz hamileyken gebelik diyeti yapıp zayıflayıp doğuma öyle girenler bile var☺️
Sinemarslannnn zeyzey95 harbiden ya işte kendim gibi çevremde hiç yok ya ondan bir kafam gitti iyi o zaman ya :)
Nagehanla Bende 30 haftaligim ve 10 kg aldim. Aslinda aşırı yemiyorum ama ekmek hamurisi hic kesmedim. Bebeginiz saglikliysa dert etmeyin her bünye farkli. Ben normalde de cok çabuk kg alip verebilen biriyim
Sinemarslannnn MiniKaya tatlım ben sırf bu yüzden doktora gittim geçen ay çok şükür bebeğin kilo alımı iyi ama ben 2 aydır hiç kilo almıyorum aldığım da hep bebek almış demek
Eayh Bizim akrabamiz 30 kilo almisti ama cocuk 1800 doğdu yani kilo alimiyla bebegin beslenmesinin alakasi yok malesef
MiniKaya Sinemarslannnn benimde işte en son 32. Haftada 1900 dedi doktor gayet iyi kilosu sende güzel gidiyorsun ödemin falanda yok demişti ama insan ister istemez endişeleniyor ☺️ Bizim yedikleerimiz inşallah hepsi evlatlarımıza şifa olsun onlar kilo alsın bol bol 😍
Aaysee_ Sinemarslannnn kız dert etmeeee bende 3 ayda 600 gram aldım sadece fazla kilo iyi değil zaten bebişin sağlıklıysa sorun yok 😇🤭
maggie Sinemarslannnn bebeğin gelişimi iyiyse bir sorun yoktur ben de geçen ay çok kilo almıştım bu ay hiç almadım ama bebeğim çok şükür iyi normal kilo almış o. Demek ki siz ya hareketlisiniz ya da yemiyorsunuz pek
Sinemarslannnn maggie bende hamur işi ekmek hiç yok tatlı da hafta da 1 canım da istemiyor sanırım ondan kilo almıyorum direk bebek için beslendim hep
Durukusunannesi Sinemarslannnn bebeğin iyiyse dert etme canım ben de 32 haftalığım 1 kilo aldım 5 le bitiririm inşallah 🤭