Candemirmom Kızlar bu gün bi akıntı geldi 37. Haftama giriyorum nisan nasıl bişey akıntı gibi mi bilmiyoorum nolur yardımcı olun
BesteCanerKutluzolu Candemirmom ben yaşamadım o durumu ama burdan okuduğum kadarıyla yaşayanlar yapışkan sümüksü bir yapısı olduğunu söylüyorlar isterseniz bir doktorunuzla görüşün neticede son haftalarınız
RdvanSimgeYlmaz Candemirmom Can'ım benim de daha gelmedi ama öğrendiğim bildiğim kadarıyla nişan pembe yada kahverengi olan bi akıntı beyaz kokusuz bi akıntıysa korkma o normal benim hamileliğin başından beri var 🙈 39+3 deyim gelen giden yok kanala bile inmedi daha benimki
Candemirmom RdvanSimgeYlmaz benimki hep aşşada kafası bekliyo ama ne bileyim bu gün yoğun bi akıntı gelince merak ettim renksiz ve koku yoktu normal akıntı gibi ama daha yoğun
RdvanSimgeYlmaz Candemirmom Normal Can'ım benim de 2 3 haftadır yoğun 1aydır da kafası aşağıda ama tık yok banamısın demiyor oğlum kanala İnmemiş açılma yok günümüz de doldu bekliyoruz perşembeye gelmezse cuma günü sezaryana gircez
Maliefem Candemirmom eğer avuç içiyin yarısı kadar falansa rahim ağzı Tıkacın düşmüş o kanlı olmaz nişan kanlı pembesi olur o Tıkaç düştükten 1-2 hafta sonra doğum olacağına işaret diyor internette öyle okudum ayın 7 dede benden gelmişti