Oznuryener19 Kızlar gaz problemi ve kabızlık problemi nasıl geçer bilenler yazabilir mi lütfen 😔 yoksa ölücem ağrıdan😑
Essaismail Oznuryener19 aynı dertten bende gidiyorum canım denemediğim yöntem kalmadı ama yok malesef kabizliktan kurtulamadim😪😪😪
phdmom Oznuryener19 2 haftadır mahvoldum bu durumdan gaz için doktora söylediğimde gaviscon verdi bana, kabızlık için de 1 yemek kaşığı zeytinyağı için kayısı yiyin ya da kompostusunu yapın için yürüyün en iyi gelenler bunlar. Ben her gün yaşayıp gece çözüyorum ertesi güne tekrar bağırsaklarım kilitlenmiş uyanıyorum bebek kilo alsın diye her gün muz yiyorum o mu yapıyor anlamadım 33. haftadayım. Bana en etkili gelen bunlar oldu inşallah size de iyi gelir
Baobap Oznuryener19 bir kaç gün sadece çorbayla beslenin. Uzanıp ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun ve bol su için.
Oznuryener19 Essaismail Bebek beslensin diye muz yedim acaba ondan mı böyle oldum birden hiç bilmiyorum 😔
Zeysal Kabızlık için semizotu , armut , üstüste yarım saat içinde 3 litre su , zeytinyağı limon karışımı Bunların Allah’ın izniyle ben faydasını gördüm
Oznuryener19 phdmom Bende bebek beslensin diye muz yedim bu aralar çok fazla kesin ondan oldum böyle 😔 kayısı kaynattım inşallah faydası olur 😑😑😑😑
Duyguie Biraz zeytinyağı içerseniz faydasını görürsünüz bir de karnınıza hafif hafif bastırmadan masaj yapmak yürüyüş yapmakta işe yarıyor
Oznuryener19 Duyguie Zeytin yağı midemi aşırı bulandırır düşüncesi bile bulandırdı yürüyüşü deniyorum 😑
Albiina05 Oznuryener19 kefir mayası al evde kefir yap iç çok iyi geliyor kabızlığa canım. Gaz problemini ben de yaşıyorum maalesef ona çare bulamadım 🤷🏼♀️
Benefit Oznuryener19 sabah aç karna Oznuryener19 muz yiyince bende öyle oluyorum evet olabilir ☺️ Küçük boy muz yiyorum mümkün olduğunca kabız yapmasın diye
Atlass Oznuryener19 ayy sakın ama sakın ıkınma bende de olmuştu o sorun dogumdan sonra basur oldum doktoruna danış isalleştirici haplar var onu kullan tuvallet korkulu rüyan oluyor sonra 😬😬
Oznuryener19 DefneUraz Evet ya bebek beslensin diye yedim ama ben mahvoldum galiba biraz fazla yedim 😔
Atlass Oznuryener19 ayaklarının altına sıcak su torbası koy oda işe yarıyor canım şuan 2 ay 10 günlük bebeğim inan söylemesi ayıp tuvallete korka korka gidiyorum 😬 hamileyken ıkındıgımdan dolayı bi Allahın kullu cıkıp demedi ki ıkınma diye kendim başıma gelince arştıtıp baktım hamile kadınlarda oluyormuş bu illet şey 😬😬