maggie Kızlar nar yeniyor mu hamilelikte? Greyfurt yenmiyor diye biliyorum da nar da çok güçlü ya bir sorayım dedim
Astadavistabeybi maggie nar bende yiyorum internet te plesantaya iyi geliyor yazıyordu inşallah zararlı değildir
Hatice1_ maggie nar yenir canım neden yenmesin ki 🤩 peki greyfurt neden yenmiyor onu bilmiyorum ben 🤷🏾♀️
Serappp14 maggie greyfur suyu içtim narda almış eşim ama yememek mi gerekıyor ılk defa duydum bende coraspin kullanıyorm🤔
Hmervee Ye ama bir tane felan olsun . Eğer kan sulandırıcı iciyorsan sıkıntı olabilir çünkü greyfurt ve nar kan sulandırıcı özelliği var
maggie Hmervee yok kullanmıyorum kan sulandırıcı. Greyfurt hiç yemiyorum da nar az bir şey yedim ya 🙄 bir kase kadar
maggie Baharata olsaydı şimdiye kadar ılurdu Allah korusun 😁 ben de korktum 5 kaşık yedim bıraktım heralde 1 nar olmamıştır daha 5 kaşıkla 🙄
maggie Serappp14 yemeyin bence hepsini birlikte bugün greyfurt yemişsiniz yarın nar yiyin mesela ama az
Aaysee_ maggie hayır nar da yiyemiyorsun balım açılma yaptığı için düşük veya erken doğum olabiliyor doktorum öyle söyledi bana. Nar, maydanoz ve bakla yenilmemesi gerekiyor.
htcedgn maggie benim diyetisyenim nar,ananas ve hurma rahim kasılmalarını tetikliyor diye yememem gerektiğini söylemişti. O günden beri hiç birini tüketmedim.